Site Logo

KahramanmaraŞspor TaraftarlarInIn BasIn Bİldİrİsİ

Sevgili basın mensupları, büyük KAHRAMANMARAŞSPOR taraftarı ve değerli halkımız;
Şehrimizin takımı KAHRAMANMARAŞSPOR'UN PTT 1.lige 26 sene aradan sonra çıkmasıyla mutlu olmamız gerekirken, oynayacak stadımızın bile olmaması şampiyonluk sevincimizi adete kursağımızda bırakıyor.
Seneler öncesinin mimarisi ve gereksinimleri göz önüne alınarak inşa edilen "12 Şubat Stadı" yetersizliğini çok açık bir şekilde belli ediyor.Amatör kümelerde takımları olan şehirlere yapılan modern stad inşalarının olmasına rağmen üst liglerde oynayan sürekli bir üst ligi zorlayan iki takımıyla şampiyonluk mücadeleleri veren Kahramanmaraş takımlarına halkına bu deprem dayanıklılığı bile olmayan stadlar layık görülüyor.
Geçtiğimiz ay içerisinde Kahramanmaraş’a gelen sayın spor bakanımız Suat KILIÇ’tan stad müjdesi beklerken sus payı olarak bize vaad edilen "iyileştirme" projesi de stad müjdesi gibi hayal kırıklığı ile sonuçlanmak üzeredir.
Liglerin bitmesinin ardından 1 ay gibi bir süre geçmesine rağmen henüz bir tek çivinin bile çakılmamış olmasıniı geçtik, tatmin edici bir açıklamanın Gençlik ve spor müdürlüğü tarafından yapılmamasını şaşkınlıkla izlemekteyiz.
Stadımızın lig başlangıcına yetiştirilmesini talep etmek ve Gençlik ve spor müdürü ALİ İHSAN KABAKÇI BEYİ bu konuda açıklama yapmaya, görevi olan bu "iyileştirme"yi yapmaya, yapamayacaksa da bunu gerçekleştirebilecek kişilere görevini devretmesini istiyoruz .


Kahramanmaraşspor Taraftarları