Site Logo

BüyükŞehİr Taraftarlar DerneĞİ BaŞkanInI Seçİyor

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Kongreye gidiyor.

Kahramanmaraş’ta bir grup sporsever bir araya gelerek kurdukları Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Pazar günü başkanını belirleyecek.

Kurucu üyeleri arasında kapanan Kahramanmaraşspor 1969 Taraftarlar Derneği eski başkanlarından Dursun Özcelik, Gazeteci İlker Yiyen, tribün liderlerinden Soner Deşir, judo antrenörü Selahattin Akarçay, emekli Duran Ünlü, Ali Leblebici ile işletmeci Emrullah Cezmi Gonca’nın bulunduğu isimler bir araya gelerek, spor taraftarlığı konusunda yeni bir oluşuma imza atılan ve Kahramanmaraş’ın Profesyonel futbol takımları başta olmak üzere bütün takımlarını desteklemek üzere kurulan Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Toplanma Merkezi Saffron Otel arkası Balık Pazarı mevkiin de Kongreye gidiyor. 

Sosyal ve sportif alanda faaliyet gösterecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği kurucu başkanı olan Dursun Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği’nin kongre kararı ile yeni başkanı belirleneceğini ifade ederek şunları söyledi;  

“Kahramanmaraş’ın spor kulüplerini iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak üzere Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek amacı ile kurduğumuz Derneğimizi yeni başkanını belirlemek üzere yarın kongreye gidiyoruz. Burada Başkan kim olursa olsun Derneğimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Burada başkanın kim olacağı önemli değil derneğe nasıl bir katkısı olacağı, Derneği bir çatı altında daha iyi faaliyet göstermesini birlik beraberliğin sağlanması önemlidir” dedi.