Site Logo

Lİgde yenemeyeceĞİmİz takIm yok!

Durmaz, yaptığı açıklamada, sahalarında oynayacakları Cizrespor maçı hazırlıklarını mutlak galibiyet düşüncesi ile sürdürdüklerini, hayati önem taşıyan bu zorlu maç için yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini belirtti.

Cizrespor maçını çok önemsediklerini ve bu yüzden futbolcuları hafta başından beri motive etmeye çalıştıklarını ifade eden Durmaz, ''İyi motive olduğumuz zaman yenemeyeceğimiz hiçbir ekip yoktur. Gerçekten iyi elemanlardan kurulu bir kadroya sahibiz'' dedi.

Geçen hafta oynadıkları Adıyamanspor maçında şanssız bir şekilde galibiyetten olduklarını, ancak diğer maçlardan gelen skorlarla biraz olsun rahatladıklarını anlatan Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Klasman grubunda ilk yarının son maçında pazar günü Cizrespor ile evimizde oynayacağız. Rakibin ligdeki durumu bizi hiç ilgilendirmiyor, şampiyonluğa oynayan bir ekip olarak bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu maçın hemen arkasından ikinci devrenin ilk maçında Şanlıurfaspor ile evimizde karşılaşacağız. Rakiplerimiz iki hafta üst üste dışarıda oynarken biz içeride olacağız. Onun için bu iki maç bizim için hayati önem taşıyor. Bu maçları kazanırsak, puan farkı ile yeniden lider oluruz diye düşünüyorum.

Lig öyle bir duruma geldi ki biz sadece Hatayspor'u rakip görmüyoruz, GASKİ Spor ve İskenderun Demir Çelikspor da bu hedefe ortak görünüyor. Ben 4 takımın da yüzde 25 çıkma şansı olduğunu düşünüyorum. Eğer önümüzdeki iki maçta 6 puan kazanırsak, bizim şansımız yüzde 40'a çıkar.''

Durmaz, Cizrespor maçında taraftarlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi.