Site Logo

Erhan Çelenk'ten Önemlİ AçIklamalar

Kahramanmaraşspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Erhan Çelenk, Kahramanmaraşspor’la tekrar anlaşmaya sağlamayı çok istiyorum ama…

Son iki sezon Kahramanmaraşspor Forması ile başarılı bir şekilde mücadele sergilen Erhan Çelenk, Kahramanmaraş’la tekrar anlaşma sağlayıp kırmızı-beyazlı formayla PTT 1.Ligde ter dökmeyi çok istediğini belirtirken şu ifadelere yer verdi…

Ben ve diğer arkadaşlarım iki sezon üst üste şampiyonluk yaşayıp Kahramanmaraşspor Taraftarlarına büyük bir coşku yaşattığımızı düşünüyorum.

Biz üzerimize düşen görevi layıkla yerine getirip Kahramanmaraşspor’umuzu hiç kimsenin beklemediği bir noktaya taşıyıp, alnımız dik bir şekilde son iki sezonu mutlu ve onurlu bir şekilde tamamladık.

Şimdi bizim emeğimizin karşılığını almak için FV. Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanımız Sayın Ferdidun Kolat ve As Başkan Ufuk Bilgetekin’den gereğinin yerine getirilmesini beklemekteyiz.

Son iki sezonu Başarılı bir performansla tamamladığımızı düşünerek, birçok kulüpten Transfer teklifi alıyorum, ama benim gönlüm herkesin olduğu gibi Kahramanmaraşspor’dan yana.

Kulüpten gelecek olan teklif ve bir önceki alacaklarımızın ödenmesi durumunda tekrar Kahramanmaraşspor’la yeni sezon için Masaya oturup anlaşmaya varmayı çok istiyorum.

Kahramanmaraş’ta çok güzel günlerim geçti, Kahramanmaraş gerçekten coğrafi anlamda,iklim ve İnsanlarının sıcak kanlı olması ve o büyük Taraftarlarımızın takımlarına sahip çıkıp diğer rakip takımları kıskandıracak Tribün desteğini düşünerek Kahramanmaraşspor’da takımımızın başarısı için hizmet etmeyi çok istiyorum.

 Haber:Mustafa AYKIR