Site Logo

KULÜP BAŞKANLARI NEDEN İSTANBUL’DA BULUŞTU!

Kahramanmaraş’ın Profesyonel Kulüplerinin kulüp başkanları İstanbul da bir araya gelmeleri kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptan PTT 1. Lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Kulübünün Kulüp Başkanı Ferudun Kolat ile Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve 2. Lige çıkmak için Play-Offlara katılan, katıldığı Play-Offların ilk maçında elenerek 2. Lig hasretini önümüzdeki sezonlara bırakan Kahramanmaraş Belediyespor Kulübünün kulüp başkanı Mustafa Semerci İstanbul da bir araya gelerek geçen sezonun değerlendirmesini yaptılar.

Bu yıl 2.’si düzenlenen Kahramanmaraş Şiir Festivali için İstanbul’a giden Kahramanmaraş Belediyesi Basın- Halkla ilişkiler Müdürü, Kahramanmaraş Belediyespor kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Fatura Vizyon Şirketi Sahibi Kahramanmaraşspor kulüp Başkanı Ferudun Kolat ile Şiir Festivali Tanıtım Toplantısında katılarak Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’un Onursal Başkanı Mustafa Poyraz’ı yalnız bırakmadılar.   

Ünlü şairlerin yetiştiği şairler yatağı Kahramanmaraş şiir festivalinin tanıtım programına Kahramanmaraş’ın Profesyonel takımının kulüp başkanlarının yanı sıra Eski bakanlardan Ali Doğan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Cumhuriyet Baş Savcısı Turan Çolakkadı, sanatçı Ahmet Yenilmez, Mustafa Topaloğlu, Bedirhan Gökçe, Türk Dil Edebiyat Dernek Başkanı Nevzat Bayhan, halk ozanı Hilmi Şahballı, İstanbul’da bulunan Kahramanmaraş İlçe Dernek Başkanları ve birçok ünlü şair ve yazar katıldı.

İstanbul da ki Şiir Festivali Tanıtımı sonrasında Kulüp Başkanları Kahramanmaraş’ın spor’unu,2012-2013 futbol sezonun ve yeni sezon hakkında değerlendirmeler yaptılar. Sezon Başı Transferler sezonunun 1 Haziranda başlayacak olması ve 2 kulübün başkanlarının İstanbul da bir araya gelerek Transfer kulisleri yapması Takımlar arası Transfer mi var sorusunu akıllarda bırakırken başkanların samimi tutumu bütün dikkatleri üzerlerine çekti.  Kahramanmaraş’ın Kulüp Başkanları daha sonra Gazetemizin objektifine gülümseyerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü manzaralı bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.