Site Logo

İlker Yİyen:''Bİz Büyük bİr Aİleyİz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Çılgınlar Grubu, her zaman takımlarının yanında olduklarını yineledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup play-off maçlarında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşan Kahramanmaraş Belediyespor penaltılarda kayıp ettiği karşılaşmada 500’ü aşkın Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Çılgınlar Grubu üyeleri önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı.

Bunu yanı sıra Spor Toto 2. Ligden şampiyon olarak PTT 1. Lige adını yazdıran Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Ligdeki son müsabakasında Maraton Tribününde Bayrak şov ile takımlarına destek veren Büyükşehir spor Taraftarları derneği bir ilke daha imza atarak Kahramanmaraş’ın öz evladı imparator olarak Gördükleri Teknik Patron Fethi Çokkeser’e pankart açarak Teknik Patron Fethi Çokkeser’i onure ettiler.

Hem Kahramanmaraşspor’u Hem Kahramanmaraş Belediyespor’u eşit şekillerde yaklaşarak destekleyen Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği kurucu üyesi ve Dernek Basın Sözcüsü Gazeteci İlker Yiyen; biz bir aileyiz, her ne olursa olsun biz takımlarımızın yanındayız dedi.

"HEP DESTEK TAM DESTEK"

Her zaman ne şartta olursa olsun takımı yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Dernek Basın Sözcüsü Gazeteci İlker Yiyen; "Takımlarımızın yanında olduğumuzu Polatlı Bugsaş- Kahramanmaraşşspor, Kahramanmaraş Belediyespor- Darıca Gençlerbirliği müsabakasında tüm Türkiye bir kez daha gördü. Biz şartlar ne olursa olsun takımımız bırakmayız. Bizim sevdamız büyüktür. Kırmızı- Beyaz, Mavi- Beyaz bizim için her şey demektir. Takım ayrımı yapmadan bütün maçlarda Uğrunda ölmemiz gerekirse biz ölmeye hazırız yazılı dev bayrağımızı bütün maçlarda açarak takımımıza moral veriyoruz. Tüm Türkiye de Bayrağımızın büyüklüğünü ve üzerindeki yazıya hayran kalıyor. Biz ayrım yapmamak için çalışıyor ve takımlarımızı destekliyoruz. Takımlarımıza bundan sonra da desteğimiz devam edecektir" dedi.

"TEŞEKKÜR EDERİZ"

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Çılgınlar Grubu olarak her geçen gün büyüdüklerini ifade eden Yiyen, "Bizi yalnız bırakmayan başta büyük taraftarımıza teşekkür ederiz. Derneğimizde arkadaşlarımız her zaman çalışıyor. Bir şeyler üretmek için uğraşıyor. Biz spor kulüplerimizi iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak için bir çatı altına geldik. Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek için buradayız. Biz dernek üyelerimizle birlikte yolumuza büyüyerek emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.