Site Logo

AYAKKABI GİBİ KULLANILDIKTAN SONRA ATILMAK İSTEMİYORUZ

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Şampiyonlukta büyük payı olan 12. Adam Taraftarlar sahipsizlikten yakınarak Ayakkabı gibi kullanıldıktan sonra bir kenara bırakılmak istemediklerini söylediler.

Spor toto 2. Lig kırmızı grupta Şampiyon olarak PTT1.lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un en büyük gücü olan Taraftarlar sezon içerisinde kullanıldıklarını sezon sonunda şampiyon olur olmaz hiçe sayıldıklarını bir kenara bırakıldıklarını ifade ettiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunana Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği 2. Başkanı Soner Deşir, “Biz Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Çılgınlar grubu olarak takımımızın her zaman yanında olduk ve şampiyonlukta büyük payımız var” dedi.

Büyükşehir Taraftarlar Derneği Çılgınlar Grubu Tribün Lideri Soner Deşir, “Kahramanmaraş sporumuz çok sıkıntılar içerisinde çok şükür 26 yıllık özlemi burada bitirdi. Ama burada tabi artımlarımız eksilerimiz oldu. Ama bizde hata oldu ama yöneticilerimizde hata oldu. Ama oyuncu arkadaşlarımızda hata oldu. Sonuçta bu işi bir şekilde çözüme kavuşturduk. Allah’a şükürler olsun 26 yıllık özlem burada sona erdi. Ama ben burada artık sitem mi edeyim bilmiyorum ne gibi konulara değineyim bilmiyorum desem inanın. Burada maraton tribünü ben yıllardan beri bu işi yaptığım için her zaman sahipsiz kalmıştır. Hiçbir yönetici gelipte arkadaşlar sizin bir sıkıntınız, sorununuz, eksikleriniz var mı diye maraton tribününe kesinlikle sormamışlardır. Bırakın sorun sormayı maç sonrasına Teşekkür bile etmemişlerdir. Ama maraton tribünündeki insanlar Allah hepsinden razı olsun o insanlar maddi sıkıntılar içerisinde bugün maç biletleri beş milyon olsa beş milyona maça gelirler on milyon olsa maça gelirler, aslanlar gibi fedakârca o insanlar bu görevi başarıyla tamamladı. Maalesef tamamladı ama o insanlara tebessüm edilmedi, nezaket olarak yani gelipte bir arkadaşlar sizler bu yağmurda, çamurda, sıcak günlerde bu tribünlerde coşkulu tezahüratları yaptınız sizlere de biz teşekkür ederiz diye hiçbir yönetici veya kulüp bazında bir yöneticiden maalesef Fethi hoca haricinde biz teşekkür eden hiçbir kimse olmadı. Tabi ben buradan ayrıca sporculara da teşekkür ediyorum. Her zaman bunu savundular Allah razı olsun, her zaman dediler ağabey maraton tribünü başka ağabey maraton tribününün havası başka bunu söyleyen takımdaki sporcu kardeşlerimiz bunu bana her zaman söylediler. Her zaman maraton tribününe teşekkür ettiler. Hatta son gidecekleri gün gece ben tesiste bir iki sporcu arkadaşla görüştüm herkes gözleri dolarak hepsi bize hakkını helal ediyormusun dediler, bende anamın ak sütü gibi helal olsun dedim ve onları yolcu ettim.”

“KULLANILMAK İSTEMİYORUZ”

Ayakkabı gibi kullanıldıktan sonra bir kenara bırakılmak tan şikayetçi olduklarını ifade eden Deşir, “Sitemimde de haklıyım, benim tribünüm hiçbir zaman için Kahramanmaraşspor kulübü yani yönetimine kulüp başkanına açta kaldıysak, susuzda kaldıysak biz hiçbir zaman için kapılarını çalmadık. Hiçbir zaman için herhangi bir isteklerimiz olmadı. Bu saatten sonrada zaten olacağını da tahmin etmiyorum. Ben buradan sadece Kahramanmaraşspor yönetimine şunları söyleyeceğim son olarak önümüzdeki yıl hangi yönetim olursa olsun Kahramanmaraşspor’u gerçekten seven Kahramanmaraşspor’a gerçekten gönül veren insanlar bu avantacılığı bıraksın, gerçek taraftar olsunlar. Aslanlar gibi gitsinler biletlerini alsınlar, Kahramanmaraşspor taraftarı olduklarını o zaman ben göreyim inanayım. Ben bu kadarını söylüyorum, önümüzdeki yıl kimseye kombine vermesinler.”

“HERKES BEDAVA GİRERSE TAKIM YOKLUKLA SAVAŞMAYA DEVAM EDER”

Kahramanmaraşspor taraftarlarının çoğunun bedava girmeye çalıştığını ifade eden Deşir; “ Bu düşüncede olanlarKahramanmaraşspor’a zarar veriyorlar. Çünkü zaten Kahramanmaraşspor maddi sıkıntılar içerisinde, yıllardan beri aynı sorun, aynı sıkıntılar ama biz tutup ta misal benim tribünümde 3000-3500 kişi civarında o zaman ben yönetime çıkıp diyeyim benim grubumda 3000 kişi bize de o zaman kombine versinler. Bana da versinler o zaman. Ben sadece maratonda 3500 kişiye hizmet veriyorum. Onların 200-300 kişilik grupları varsa buyursunlar bunu zaten basında biliyor, herkes biliyor dememe gerek yok. O zaman ben yönetici arkadaşlarıma sesleniyorum önümüzdeki yıl hazırlıklı olsunlar, ben maraton tribününe 3000 tane kombine istiyorum kardeşim. Buyursunlar oturalım masaya gelsinler böyle böyle konuşsunlar. Adaletli olalım yani. Kim olursa olsun bu takıma sahip çıksın. Kulüp bazında yöneticiler adaletli olsun. Ayrım yapmadan taraftara yaklaşsın.”

DERNEĞİMİZ ÇIKAR PEŞİNDE DEĞİL, BİRLİK BERABERLİK PEŞİNDE!

Kahramanmaraş’ta yeni bir oluşumla Büyükşehir Taraftarlar Derneğini kurduklarını ifade eden Soner Deşir, “Biz 5 ay öncesinde Büyükşehir spor Taraftarları Derneği olarak birlik beraberlik içerisinde hareket etmek maksadı ile bir çatıda buluştuk. Aramızda Bu işe yıllarını vermiş Amigo Dursun Özçelik olmak üzere Gazeteci İlker Yiyen ve Esnaflarımızdan oluşan Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a gönül vermiş insanlarla derneğimizi kurduk. Bizim Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları derneğini kurmamızın amacı şu, biz Kahramanmaraş’ta yeni bir oluşuma el attık, yani biliyorsunuz Kahramanmaraş’ta en alttan tut en üste kadar olan takımlar bir şekilde sahipsiz kalmıştı, biz altı aydan beri biz bu işe baş vurduk Dursun ağabeyle beraber Allah razı olsun Belediye’de bize olumlu kapılar açtı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Belediye başkanına, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci bey’e emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum burada. Biz burayı kurduk bizim amacımız Kahramanmaraş’taki takımlara sahip çıkmak insanları bir araya getirip kaynaştırmak, spordaki şiddet deniliyor hep bu şiddeti elimizden geldiği şekilde önlemek, Kahramanmaraş’taki takımların hepsine sahip çıkmak adı altında bu derneği biz kurduk. Bu dernek herkesin, Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı bugün atıyorum kaç tane ilçe varsa hepside bizim Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları derneğimizin üyeleridir, gelsinler hep beraber oturalım konuşalım, ne yapmamız gerekiyorsa aynı çatı altında, dayanışma içerisine girelim. Kahramanmaraş’ ta artık futbolda ön plana çıkmamız gerekiyor artık. Kahramanmaraş artık bazı şeylerin üstesinden gelsin diyorum ama bu daşanışmayla olur. Sadece Dursun’la, Soner Neşir’le değil Kahramanmaraş’taki iş adamlarımız ne bilim diğer arkadaşlarımız yedisinden yetmiş yedisine kadar dayanışma olduğu zaman, birlik beraberlik olduğu zaman başarı kendiliğinden oluşuyor. Ben buradan tüm emeği geçen Kahramanmaraşspor’a Yozgat’ta oynanan grup maçlarında elimizden geldiği şekilde dernek adına biz çaba gösterdik tüm gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.