Site Logo

KahramanmaraŞ Beledİyespor 4-6 DarIca GençlerbİrlİĞİ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup play-off yarı final mücadelesinde Kahramanmaraş Belediyespor ile Darıca Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Darıca Gençlerbirliği Kahramanmaraş Belediyespor'u penaltılar sonrasında mağlup ederek adını finale yazdırdı.

por Toto 3. Lig 3. Grup play-off yarı final mücadelesinde Kahramanmaraş Belediyespor ile Darıca Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.

Yozgat Şehir Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda Hasan Akmısır'ın düdük çaldığı mücadelenin normal süresi 1-1'lik skor ile sona erdi. Penaltılara kadar uzayan mücadeleyi penaltılarda elde ettiği 5-3'lük skor ile Darıca Gençlerbirliği kazandı ve adını finale yazdırmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Darıca Gençlerbirliği 21. dakikada Ferhat Çoban'ın kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti ve ilk yarının kalan bölümlerinde gol olmayınca soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile gitti.

İkinci yarıda beraberliği yakalamak için yüklenen ev sahibi ekip, 56. dakikada Uğur'un golü ile skora eşitlik getirdi ve mücadelenin normal süresi 1-1'lik eşitlik ile sona erdi ve uzatmalara gitti.

Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca mücadele penaltılara gitti. Penaltılarda rakibine 5-3 üstünlük kuran Darıca Gençlerbirliği, mücadeleden 6-4'lük skor ile galip ayrılan ve adını finale yazdıran taraf oldu.Darıca Gençlerbirliği Kullandığı 5 penaltı atışşınıda gole çevirirken, Kahramanmaraş Belediyespor'da 5 atıştan 4 tanesini gole çevirdi. Kahramanmaraş Belediyespor Orhangazi'nin penaltı vuruşu yan direkten döndü.