Site Logo

Fethİ Çokkeser'e Özel Pankart

Ligin son haftasında Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 34. Hafta karşılaşmasında Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor- Polatlı Bugsaşspor 12 Şubat stadyumunda karşı karşıya geldi.

Ligde elde ettiği başarılarla geçen hafta PTT 1.Lige çıkmayı garantileyen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un teknik Patronu Fethi Çokkeser’e Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği tarafından Çiçek takdim edilerek üzerinde “İmparator Fethi Hoca Sen bizim Kocaman Gururumuzsun” yazılı pankart açarak Kahramanmaraş’ın öz evladı olan Fethi Çokkeser’i bağırlarına bastılar.

Karşılaşma öncesi neye uğradığına şaşıran Teknik Patron Fethi Çokkeser, kendisine Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları derneği tarafından özel yaptırılan pankartı çok beğendiğini belirterek beklenmedik bir anda pankartla karşı karşıya kaldım. Çok duygulandım. Kahramanmaraşspor taraftarları bu şampiyonluğu hak ediyor. Bu şampiyonluk bütün taraftarlara armağan olsun”dedi. Ligden kopmadan verilen mücadelenin sonunda şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Çokkeser, takıma destek veren herkese teşekkür etti. Daha önce üzerinde “ Uğrunda Ölmemiz gerekiyorsa biz ölmeye hazırız” yazılı pankartla büyük beğeni toplayarak bir ilke imza atan Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Kahramanmaraş’ın öz evladı Fethi Çokkeser’e açılan pankartla Bir ilke daha imza atmasını bildi.

 

Haber: İlker YİYEN