Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''ŞampİyonluĞu Sözcüklerle Anlatamam''

2. Lig Kırmızı grupta Şampiyon olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da Teknik Patron FethiiÇokkeser, Şampiyonluğu Sözcüklerle anlatmanın imkansız olduğunu ifade etti. 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Ligin son haftasında Polatlı Bugsaşspor’u konuk eden Fatura vizyon Kahramanmaraşspor’da Teknik Patron Fethi Çokkeser maç sonu Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine yaptığı açıklamada Şampiyonluğu sözcüklerle anlatmanın çok zor olduğunu ifade ederek o duyguyu yaşamak gerektiğini ifade etti.

Çokkeser müsabaka sonrası Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine yaptığı açıklamada; “Tabi bu sözcüklerle anlatılması çok zor gelen bir sözcük. Şu anda rakiplerimize göre puantaj olarak da çok üst seviyedeyiz. Herhalde en çok galibiyet alan, en az gol yiyip, çok gol atan bir takım hüviyetindeyiz. Bizler çok çalıştık, olumsuz şartları hep olumluya çevirdik. Olumsuzlukları hiç düşünmedik, hedef ve amaç belliydi zaten. Kahramanmaraş’ta bir ilki başarmaktı. 26 yıl sonra gelen bu şampiyonluğu ben burada emeği geçen bütün insanlara hediye ediyorum. Bizler bu yola kafayı koyduğumuz an neler yapabileceğimiz tüm Kahramanmaraş’a ve Türkiye’ye gösterdik. Ben sizler Basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum, aylarca bizim için röportajlar, basına, halka bildirmek için çok mücadele ettiniz. Sizin de hakkınızı ödeyemeyeceğiz. Her şey için sizlere teşekkür ederim. Bir üst lige çıkmakla hak ettiğimizi aldığımızı düşünüyorum” dedi. Ben doğma büyüme Kahramanmaraşsporluyum diyen Çokkeser, “Daha önce futbolculuk yaptığım kulüpte Teknik direktör olarak da şampiyon yaşadım. O düşünceler çok heyecanlandığım bugün bile sonuç ne olursa olsun tur atlayacağımızı bile bile ama gördüğünüz o heyecanı daha yaşıyorum. Bu futbolculukta da vardı, hocalıkta da var. Bu heyecan olduğu sürece Kahramanmaraşspor’un da neresinde olursak olalım aynı heyecanı hissedeceğiz. Her zaman da bu şehir için en iyi şeyi yapmaya çalışacağız. Ben herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber: İlker YİYEN