Site Logo

Taraftarlar AkIn AkIn Yozgat'a Gİdİyor

Play –off maçları için Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Yozgat’a akıyor.

Spor Toto 3. Lig 3 grupta mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor Yozgat’ta oynayacağı karşılaşmaya Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Otobüslerle Yozgat’a taraftar Taşıyacak. Salı Günü (Bugün) Sabah Saatlerinde Yozgat’ta gidecek olan Taraftarlar Kahramanmaraş Beeldiyespor- Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında takıma destek olarak takımı ateşleyen 12. Adam olacaklar.

Ligi 65 puanla Dördüncü olarak tamamlayan ve Play-Off’lara katılmayı hak kazanan Kahramanmaraş Belediyespor Yozgat Bozok Stadyumunda saat 16.00 da Darıca Gençler birliği ile karşı karşıya gelecek. 

Rakibini Darıca Gençler birliği ile Ligde oynadığı müsabakalarda Kendi saha ve seyircisi önünde 4-3 mağlup olan Kahramanmaraş Belediyespor Deplasmandaki maçta ise 1-1 berabere kalmıştı. Temsilcimiz tek maç üzerinden elemasyon sistemine göre oynanacak maç için Yozgat’ta kamp yapıp Salı günü saat 16.00 da rakibi karşısına çıkacak.

Paly-Off maçları için taraftarı Yozgat İline taşıyan Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Saffron Oteli arkasındaki Dernek toplanma merkezi önünden Otobüslerle yola çıkarak Yozgat ilinde takımlarına destek verecekler. Konu Hakkında açıklamalarda Bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Kahramanmaraşspor’umuzu 26 yıl sonra tekrar birinci lige çıkarttık. Şimdi ise Kahramanmaraş Belediyespor’umuzu 2. Lige çıkartmanın mutluluğunu yaşamak için Yozgat iline gidiyoruz. Burada ilk maçımız Darıca Gençlerbirliği bu maçta Darıca’yı elersek Finalde rakibimiz ya Gümüşhane ya da Keciörengücü olacak. Bizim Darıca’yı geçip Finale çıkmamız lazım. Bunun için Takımın 12. Adama ihtiyacı olacak. Bu ihtiyacı gidermek için Bir girişimde bulunduk ve Dernek olarak Sabahın erken saatlerinde Yozgat iline taraftarlarımızı taşıyacağız. İnşallah oradan mutlu bir şekilde Kahramanmaraş’a döneriz ve Final maçına heyecanlı bir şekilde gideriz” dedi.

Dernek 2. Başkanı Soner Deşir ise” Kahramanmaraş Belediyespor’umuz 2. Lige çok yaklaştı. Kahramanmaraş’ta son zamanlarda çok büyük derecede spor atılımları var. Geçen yıl iki takımımız da şampiyon olarak bize çifte şampiyonluk yaşattılar. Bu yılda Kahramanmaraşspor’umuz PTT 1. Lige çıkmasını bildi. Kahramanmaraş Belediyespor’umuzda 2. Lige çıkmasına çok az kaldı. Yozgat ilinde Paly-off maçları oynayacağız. Rakibimiz geçen yıl Kahramanmaraşspor’umuzun bu yıl ise Ligde Kahramanmaraş Belediyespor’umuzun rakiplerinden Darıca Gençlerbirliği takımlarımızı çok iyi tanıyoruz ve güçlerini biliyoruz. Ve Kahramanmaraş Belediyespor’umuz Paly-Off’u taki bütün rakiplerini tanıyan ve hepsini yene bilecek güçte olan bir takım. 2.ligi en çok hak eden bir takım. Biz Taraftarlar Derneği olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda çifte şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımıza öncü olarak derneğimizden otobüsle Yozgat iline götürüyoruz. Burada Takımızın destekçisi olarak yanlarında olup o sevinci hep birlikte yaşayacağız. 2. Lige çok yakınken gelin hep birlikte bu takıma destek olalım” diyerek ‘Kazanan Kahramanmaraş olsun’ dedi. 

Haber: İlker YİYEN