Bayrak & Ata
Site Logo

3 Puan hesaplarI

Durmaz, yaptığı açıklamada, son üç haftada aldıkları başarısız sonuçlarla 8 puan kaybederek, liderlik mücadelesinde geride kaldıklarını, artık puan kaybetmek istemediklerini söyledi.

''GASKİ Spor maçında da yenilip, hem liderliği Hatayspor'a kaptırdık, hem de ilk kez sahamızda yenilerek, taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattık'' diyen Durmaz, hatalarını telafi etmek için artık puan kaybetmek istemediklerini belirtti.

GASKİ Spor yenilgisinin şokunu üzerlerinden attıklarını, deplasmanda karışlaşacakları Adıyamanspor maçına hazırlandıklarını ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:
''Yoğun bir hazırlık döneminden geçiyoruz. Futbolcularım, hırslı ve istekli hazırlanıyor. Tek düşüncemiz galibiyet. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama artık liderlik mücadelesi yapan bir takım olarak puan kaybetmek de istemiyoruz. Takımıma güveniyorum. Zorlu Adıyamanspor maçını kazanacağımıza inanıyorum. Eğer, bu maçı kazanırsak kötü gidişe dur diyerek, yeniden istikrarlı bir çıkışa geçeriz. Futbolcularımız da bu zorlu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Adeta galibiyete şartlanmış durumdayız.''

Durmaz, sakat futbolcuları bulunmadığını, kart cezalısı olan Zafer ile Ozan'ın ise Adıyamanspor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.