Site Logo

Valİ Kocatepe KMS İçİn KollarI SIvadI!

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe PTT 1.Lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Şampiyonluk primini toplamak için Kolları sıvayarak Banka müdürleri ile bir araya geldi.

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta Ligin bitimine 1 hafta kala Ligde Şampiyonluğunu ilan eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Şampiyonluk Pirimi olan 500 bin lira için iş adamları, bürokratlar ve Kahramanmaraş halkı seferber oldu.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Deplasmanda Tarsus İdmanyurdunu 0-1 mağlup etmesi ile 26 yıllık özleme dur diyen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Şampiyonluk Primini tamamlamak isteyen Kulüp Yönetimi çareyi Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’de buldu. Lig Şampiyonu Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Ligdeki şampiyonluğuna Kahramanmaraş halkının, iş adamlarının desteği yetersiz kalınca Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’de kolları sıvayarak takıma destek çağrısında bulundu.

Kocatepe ilk olarak Kahramanmaraş’a hizmet eden Banka sektöründeki Bankacıların müdürlerini Valilik makamına davet ederek Banka müdürlerine kulübün durumunu ve Kulübe destek çıkılmasını anlattı.

Kahramanmaraşspor’umuz da tempoya ayak uydurarak şampiyon oldu. Birinci lige terfi etti. Önümüzdeki sezonda PTT liginde oynayacak. Tabi bunlar kolay şeyler değil, Kahramanmaraşspor şirketleştiği için bugüne kadar çok fazla bir şey yapamadık. Kendi içinde çok fazla destek sağlanamadı. Ama yapabildikleri şeyler var yapamadıkları şeyler var. Kahramanmaraşlı arkadaşlarımız kulüp başkanı Kahramanmaraşlı olmadığı için Kahramanmaraşlı arkadaşlarımız diyoruz bir ayrım var orada. Onlar bu konuda kendilerini görevli hissettiler sorumlu hissettiler. Sezonun başından beri haricen kendi güçleriyle oynuyorlar. Birçok konuda destekler oldu. Son günlerde takımın şampiyon olması nedeniyle bir araya gelindi paralar toplandı. Yani galibiyet primlerini ödedik diyor arkadaşlar. Yalnız şu anda bazı sıkıntılar var. Bu nedenle paraya hükmeden kuruluşlar olarak, sizlerde para çoktur dedik ve sizlerden 5’er bin lira destek temennisinde bulunuyoruz” dedi.

Banka müdürleri de durumu hoş karşılayarak takıma destek çıkmaya çalışacaklarını bu durumu üst makamları olan Merkez bankalarına aktaracaklarını ifade ettiler.

 

Haber: İlker YİYEN