Site Logo

Beledİyespor'a CoŞkulu UĞurlama

Play-offmaçı için Yozgat’a giden Kahramanmaraş Belediyespor kafilesini Büyükşehir Taraftarlar Derneği üyeleri coşkulu bir şekilde uğurladı.

Kahramanmaraş Belediyespor’un, 14 Mayıs Pazar günü Yozgat Bozok stadyumunda Rakibi Darıca Gençler birliği ile oynayacağı maç için Tarafsız saha olan Yozgat iline kara yolu ile 08 Mayıs akşam saatlerinde hareket etti.  Play- Offmaçına giden Mavi- Beyazlıları Yeni kurulan Büyükşehir spor Taraftarları derneği Belediyespor Tesisleri'nden çok sayıda taraftar tezahüratlarla uğurladı.

Uğurlama için akşam saatlerinde örgütlenen taraftarlar, Araç kalkış saatinden yarım saat önce Tesislere giderek başarılar dilediler. Hareketten yarım saat önce tesislere gelen taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaptı. Tesislerin önünde takımlarını bekleyen Büyükşehir sportaraftarları Derneği takım otobüsünün çıkmasıyla yoğun tezahüratlarla takımlarına moral verdi. Meşaleler yakarak takım otobüsünün önüne geçen taraftarlar tesisleri adeta yangın yerine çevirdi. Kahramanmaraş Belediyespor takım otobüsü yakılan meşaleler ve coşkulu taraftarlardan dolayı hareket etmekte güçlük çekti. Tesislerin çıkış kapısından otobüse kadar dar bir koridor oluşturan taraftarlar Tüm futbolculara başarılar dileyerek teknik direktör Ahmet Kazım Ertem’e de yoğun ilgi gösterdi. Otobüsün önünde yavaş tempoyla yürüyen taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlarına devam etti. Zaman zaman tekbir de getiren Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Üyeleri, futbolculardan Şampiyonluk istedi. Tesislere kendi araçlarıyla gelen bazı taraftarlar, bir süre takımın otobüsüne eşlik etti.

Haber: İlker YİYEN