Site Logo

KahramanmaraŞspor Galİbİyetle Kapatmak İstİyor

2.lig Kırmızı Grupta Ligin 33. Haftasında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’nu 0-1 mağlup ederek Lig bitimine 1 hafta kala PTT 1.Lige çıkmayı garantileyen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da iç sahada oynayacağı Polatlı bugsaşspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Lig bitimine 1 hafta kala Şampiyonluk mücadelesinde Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un peşini bırakmayan ve Kahramanmaraşspor’un Ligin bitimine bir hafta kala Şampiyonluğu ilan etmesi ile Play-Off’un en güçlü ekiplerinden olan Ankara Temsilcisi Polatlı Bugsaşspor’u kendi saha ve seyircisi önünde konu k edecek.

Ligin son haftasında Polatlı Bugsaşspor’u konuk edecek olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Perşembe günü saat 15.30 da Hanefi Mahçiçek stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi.

Hanefi Mahçiçek stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Fethi Çokkeser ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip’te Teknik adam Çokkeser oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına anlattı.

Maçın Provası ardından Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine açıklamalarda bulunan Teknik Patron Çokkeser, 11 aydan beri böyle bir finale hazırlandıklarını ve geçen hafta Şampiyonluğu ilan ettiklerini ifade ederek “Şuanda Polatlı Bugsaşspor maçının hazırlıkları sürüyor. Bugün burada maçın provasını yaptık. Taktiksel çalışmalarla antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Oyuncularımın iştahından ve disiplininden çok memnunum. Burada en önemli şey oyuncularımın istek ve arzusu, Bu da onlarda var şuanda. Artık burada düşünecek tek şey var o da galibiyettir” dedi.

Taraftarımıza sezon boyunca şükranlarımı teşekkürlerimi ilettim ve o desteklerden dolayı da teşekkürü bir borç biliriz diyen Teknik Patron Çokkeser;  “Bu hafta kendi sahamızda Ligdeki takipçimiz Bugsaşspor’u konuk edeceğiz. Zorlu bir karşılaşma olacak. Bu karşılaşmada Taraftarlarımız bize büyük destek vereceklerine inanıyorum. Şuan geldiğimiz noktada taraftarımızın daha sakin olması lazım, daha sabırlı olması gerekir. Sakin olduğumuz sürece, dostluklar bozulmadığı sürece biz sahada en iyisini yapacağımıza eminiz. Çünkü bu takıma çok güvendim ve çokta güveniyorum. Her zaman olduğu gibi, Kahramanmaraş seyircisine güveniyoruz. Onun için ben sadece taraftarımızdan tartışmasız küfürsüz, heyecanla destekleyerek 90 dakikayı tamamlamamızı ve bizleri canı gönülden desteklemelerini rica ediyorum” dedi.