Site Logo

ŞAMPİYONDAN VALİ KOCATEPE'YE ZİYARET

2.Lig Kırmızı Grubun Şampiyonu Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor yönetimi ve takım kaptanları Vali Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret ettiler.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ligin bitimine bir hafta kala şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselen Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da yönetim ve takım kaptanları biz dizi ziyarette bulundular. Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor heyeti Vali Kocatepe’yle bir süre sohbet ettiler.

Ziyarette Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı FerudunKolat, Genel Sekreter Osman Gemci, Kulüp Müdürü Numan Polat, Genel Kaptan Ekrem Karaoğlan,Yönetici Fatih Mehmet Ceyhan, Takım Kaptanları Serkan Özsoy, Zafer Özden, Taylan Aydoğan, Gazeteci Serdar Bursalı hazır bulundu.

Kahramanmaraşspor’un şampiyonluğunu tebrik eden Vali Kocatepe, “Büyük iş başardınız. Futbolcularımızın büyük çabası ve sizinde hayretlerinizde ortaya çıkan bu başarı Kahramanmaraş için önemli bir başarıdır. Zorluklar çektiniz sıkıntılar çektiniz ama sonunda başardınız. Kahramanmaraşspor’umuz bu şehrin önemli bir değeridir. Spor Kulüplerinin şehirlere katkısı tartışılmaz. Kahramanmaraşspor’daBelediyespor’da bu şehrin takımlarıdır. Başarıları bizi mutlu eder. Yani biz Kahramanmaraşlı değiliz belki ama Kahramanmaraş’a hizmet etmenin onurunu şerefini yaşıyoruz. Siz futbol alanında, bizde hizmet alanında, o bakımdan arkadaşlar özellikle siz böyle tarihi bir görevde üstlenmiş durumdasınız. Şimdi şampiyon olmakla bu tarihi görevinizi yerine getirdiniz. Bakın şuanda herkesin gönlündesiniz güzel futbol oynuyorsunuz, akıllı futbol oynuyorsunuz ve istediğiniz kadarda gol atabilecek kapasitedesiniz. Hocanızı tebrik ediyoruz ve yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ama tabi bu işin asıl marifeti sizlersiniz, Şampiyonluğu hak ettiniz ve Şampiyon olarak Kahramanmaraş’a geldiniz. Kahramanmaraş’ı 26 yıl aradan sonra 1. Lige çıkarttınız. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Kahramanmaraş süper Lig’de oynayan bir takım yani süper Lig’i görmeyen bir şehir değil burası inşallah sizler süper ligin oyuncuları olursunuz. Dilerim bu başarının devamı gelir ve Kahramanmaraşspor’umuz Süper Lige yükselir” diyerek Ben Kahramanmaraş Valisi olarak her zaman üzerime düşeni yapmaya hazırım dedi.