Site Logo

Ya KazanalIm, Ya KazanalIm

Teknik direktör Abdulkerim Durmaz, Adıyamanspor karşısına "Ya kazanalım, ya kazanalım" oyun düzeniyle çıkacaklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Abdulkerim Durmaz, Adıyamanspor karşısına "Ya kazanalım, ya kazanalım" oyun düzeniyle çıkacaklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda günde çift antrenman yaparak Adıyamanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman sırasında futbolcuları ile bir toplantı yapan Teknik direktör Abdulkerim Durmaz, Adıyamanspor'un da tıpkı kendileri gibi kendi evinde mağlup olduğunu belirterek, "Onlar da yaralarını sarmak isteyecek, biz de. Dolayısıyla çok zor bir maç bizi bekliyor" dedi.

Kendi sahalarında ilk defa maç kaybettiklerini ifade eden Durmaz, "Bu mağlubiyet hiç hesabımızda yoktu. Dolayısıyla bu bizi hedefimiz açısından geriye attı. Böyle işlerin futboldaki telafisi ağlamak değil. Alınacak bir deplasman galibiyeti ile içeride kaybettiğimiz maçı telafi etmiş oluruz. Adıyamanspor maçını kazanmak istiyoruz. Beraberlik de kötü değil ama, bize fazla bişey kazandırmayacağının bilincindeyiz. Adıyamanspor karşısında da ona göre bir oyun sergileyeceğiz. Mutlak kazanmak üzerine kurulu bir oyun düşünüyoruz. Eğer kazanıp gelirsek ondan sonraki ilk 2 maçı üst üste evimizde oynayacağız. Bunun yanında rakiplerimiz de üst üste deplasmana gidecek, bu bizim için avantaj. Bu arada tekrar liderliği ele geçirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Adıyamanspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Durmaz, "İki eksiğimiz var. Ozan ve Zafer kart cezalısı olduğu için Adıyamanspor maçında yer alamayacaklar. İki kanat defans oyuncumuzun ikisinin de olmaması bizim için büyük handikap" dedi.

Herkesin, yarışın Kahramanmaraşspor ile Hatayspor arasında geçeceğini düşündüğünü vurgulayan Durmaz, "Ama ben farklı düşünüyorum. GASKİspor ile İskenderun Demirçelikspor'un da bu yarışa ortak olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu 9 hafta çok çekişmeli geçecek. Bunun yanında bir de alt sıralar var. Onlar da birbirine çok yakın. Düşme mücalesi de bunun içerisine karışacak. Çok zor bir 9 hafta bizi bekliyor. Onun için bu 9 haftanın sonuna gelmeden bazı şeyleri halletmek lazım. Zirve mücadelesinde şansımızı yüzde 50-yüzde 50 olarak görüyorum" şeklinde konuştu.