Site Logo

SPOR ÇALIŞTAYI PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Spor Çalıştayı kapsamında 9 Mayıs Perşembe günü Kahramanmaraş'a geliyor.

Gençlik ve spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelerek Kahramanmaraş’a ne yapabiliriz çalıştayı düzenliyor. Ak Parti İl Teşkilatı tarafından yürütülen ortak akıl çalıştaylarına bir yenisi daha ekleniyor. Kahramanmaraş’ın gelecek vizyonun belirlendiği ve çok önemli projelerin hayata geçirildiği 8 ortak akıl çalıştayına bir yenisi daha ekleniyor. Kahramanmaraş’ın spor alanında başarıların artırılması ve tesisleşmedeki sıkıntılarının giderilmesi için plan ve projelerin ortaya koyulacağı Spor Çalıştayı 9 Mayıs Perşembe günü Kahramanmaraş'ta yapılacak.

Bu kapsamda Kahramanmaraş’a gelecek olan Spor Bakanı Suat Kılıç’ın da sürpriz tesis projelerini açıklaması bekleniyor. Spor Çalıştayı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve spor Bakanı Suat Kılıç Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezinin de temelini atacak.

Çalıştayda 2013 yılında Kahramanmaraş'a yapılması planlanan spor yatırımları da açıklanacak. Maraş'a yapılacağı açıklanacak spor yatırımları arasında şunlar bulunuyor;

1. Kahramanmaraş’ın bütün bölgelerini sentetik zeminli sahalarla donatmak.

2. Tesis olmayan bir bölgeye tribünleri ve ışıklandırması olacak bir futbol sahasının yapımı.

3. Tam olimpik bir yüzme havuzunun yapımı

4. Andırın'da sentetik zeminli bir sahaya yapılması.

5. Spor Bakanı Kılıç'ın bizzat kendisinin açıklayacağı projeler de olacak

Ünal Yeni Stad Beklentisini Arttırdı

Çalıştayla alakalı bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal; “Sayın Bakan gelmeden önce Kahramanmaraşspor’un bir üst ligi garantilemesi gerekiyordu ve bunu başardı. Bizde isteklerimizi sayın bakandan ona göre isteyeceğiz ve Spor Çalıştayı da diğer çalıştaylar gibi kentimizin yararına olacak” dedi.