Site Logo

BAŞKAN POYRAZ TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Kahramanmaraşspor’un 26 yıllık hasretinin sona erdiği 1.lig sevincinde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın büyük emekleri var.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un 1. Lige yükselmesi sonucunda Müftülük Meydanı’nda coşkulu bir kutlama gerçekleştirildi.

Kutlamalara Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Tarsus deplasmanında takımı yalnız bırakmazken 1-0’lık galibiyet sonrası Kahramanmaraş Şehir merkezindeFatura Vizyon Kahramanmaraşspor teknik heyeti, futbolcular ve yöneticiler ile binlerce taraftar katıldı.

Ali Sezai Efendi (Müftülük önü) Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlamalarda Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve futbolcular otobüsün üzerine çıkarak taraftarları selamladılar.

Meydanı dolduran binlerce taraftar ile otobüsün üzerine bulunan Başkan Poyraz ve futbolcular; “Kırmızı-beyazzzz, Şampiyonnn Maraşşşş” diye sloganlar atarak şampiyonluk coşkusunu hep beraber yaşarken, kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.Şehir Kahramanmaraşspor'u kucakladı en büyük pay sahibi ise şüphesiz ki Mustafa Poyraz oldu.Geçtiğimiz yıldan bu yana büyük sıkıntıların eşiğinde şampiyon olan ve bu sezonda bütün otoriteleri şaşkına çevirerek 1. Ligin kapısına dayanan Kahramanmaraşspor, bu hafta sonu Tarsusdeplasmanından da 3 puan aldı ve ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son aylarda Kahramanmaraşspor için büyük hizmetler yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, işin buralara kadar gelmesinde büyük katkı verdi. İş adamlarını tek tek aradı. Herkes kaçarken ilk primi Mustafa Poyraz verdi. Daha sonra dostlarını devreye soktu. Sevilen iş adamı Haluk Şerbetçi ile kritik maçta soyunma odası girdi ve prim verilmesine öncülük etti. Kahramanmaraş Belediyesinin aldığı otobüsü Kahramanmaraşspor’a tahsis etti. Bununla da kalmadı maçlarda kendisine ayrılan yeri doldurdu. Her fırsatta futbolculara destek sözü verdi ve manevi olarak ta onları motive etti. Ve Kahramanmaraşspor’uncefakar taraftarları için de kolları sıvadı. Taraftarlar haftalardır Mustafa Poyraz’ın destekleriyle deplasmanlara gidiyor. Büyükşehir spor taraftarları derneği Çılgınlar Grubu,Edeler Grubu ve Asiler Grubu Mustafa Poyraz’ın desteği ve katkısı sayesinde Türkiye’nin dört bir tarafına organizasyon yaptılar. Mustafa Poyraz herkes övgüleri toplarken ön plana çıkmadan sonsuz destek vermeye devam ediyor. Teşekkür Mustafa Poyraz, herkes bilmese de biz biliyoruz. Herkes teşekkür etmese de bizler Kahramanmaraş adına yaptığın fedakarlıklar için teşekkür ediyoruz.

Haber: İlker YİYEN