Site Logo

KahramanmaraŞspor'a NazarlIk

PTT 1.Lige çıkmak için mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Taraftarlar tarafından Büyükbaş Kurbanlık kesildi.

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta mücadele eden Grup Lideri Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor için Kahramanmaraşspor taraftarı Büyükbaş kurbanlık Kulüp Yönetimi ise nazarlık için küçükbaş kurbanlık keserek kan akıttılar.

Ligin bitimine 2 hafta kala Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor için şehir harekete geçti. Şehrin her yeri Şampiyonluk için hazırlıklara başlarken Tarsus yolcusu Kahramanmaraşspor’a taraftarlar tarafından ve Kulüp yönetimi tarafından Nazarlık olarak Kurban kesilerek kan akıtıldı.

Konu hakkında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine açıklamalarda bulunan Kulüp As Başkanı Ufuk Bilgetekin yaptığı açıklamada; “Bugün burada Taraftarımız, futbolcularımız ve kulüp olarak kurban organizasyonu gerçekleştirdik, Son deplasmana giderken hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip eylesin diye sağ olsun taraftarlarımızda bu organizasyonumuza katıldı ve bizim kurbanımızın yanı sıra büyük baş hayvan kesimi yapıldı. Bir kurbanda taraftarlarımız adına Kahramanmaraşspor hayrı için kesildi. Buradan bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.  Sonuçta zor bir deplasmana gideceğiz. 33 haftanın semeresini görmek üzereyiz. Bu 33 maçın semeresini alacağımız bir maç olacak bu maç. Burada taraftarlarımız bizi uğurlamaya gelmişler. Allah’ın izni ile buraya kupamızı da alıp döneceğiz inşallah buradan bütün Kahramanmaraş halkına,taraftarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZE 1850 BİLETTYE YETMEZ”

Ligin 33. Haftasında Tarsus deplasmanında önemli bir maça çıkacaklarını Bugün gazetesi spor servisineanlatan As Başkan Ufuk Bilgetekin; “Tarsus deplasmanında taraftarımız için bir girişimde bulunduk. Biliyorsunuz ki TFF gereği stadyum kapasitesinin %5’ini kapsayan bir yerde misafir takım taraftarı yer alır. Biz 5000 kişilik bir kapasiteli bir stadyuma gidiyoruz. Bize 200 tane bilet verdiler. Sağ olsun biz Tarsus ile irtibata geçtik ve bu sayıyı 1850’ye çıkardık. Bu 1850 bilet bize tabi ki yetmeyecektir. Orada bir çözüm daha arayışına gireceğiz.  Bilindiği gibi biz kendi evimizde 10 bin-15 bin taraftara oynuyoruz orada da büyük bir yoğunluk olacağına inanıyorum. Birçok deplasmana da bin, bin beş yüz taraftarımızla çıktık. Şimdi stadın küçük olmasından dolayı böyle bir hal aldı. Bizde bilet fiyatlarımızı 15 lira olarak belirledik. Aynı şekilde de satışlar devam edecek. Sonuçta burada taraftarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu bilet fiyatlarının 2-3 liralık değişikliğinde de onların hoş görüsüne sığınıyoruz” dedi.

Haber:İlker YİYEN