Site Logo

KahramanmaraŞspor Tarsus maçInIn provasInI yaptI...

2.lig Kırmızı Grupta Ligin 33. Haftasında kendi sahasında Sarıyerspor’u 3-0 mağlup eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da dış sahada oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları devam ediyor.

Lig bitimine 2 hafta kala orta sıralarda yer alan Tarsus İdmanyurduspor’akonuk olacak olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Perşembe günü saat 15.30 da 12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi.

12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Fethi Çokkeser ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip’te Teknik adam Çokkeser oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken dışsahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına anlattı.

“ÖNEMLİ OLAN FUTBOLCULARIMIN İSTEK VE ARZULARI”

Maçın Provası ardından Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine açıklamalarda bulunan Teknik Patron Çokkeser, 11 aydan beri böyle bir finale hazırlandıklarını ifade ederek deplasmandan galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti.

Çokkeser açıklamalarını Şu şekilde sürdürdü; “Şuanda Tarsus maçının hazırlıkları sürüyor. Bugün burada maçın provasını yaptık. Taktiksel çalışmalarla antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Oyuncularımın iştahından ve disiplininden çok memnunum. Burada en önemli şey oyuncularımın istek ve arzusu. Bu da onlarda var şuanda. Artık burada düşünecek tek şey var o da galibiyettir” dedi.

“TARAFTARIMIZIN BİZDEN BEKLENTİSİNİ BİLİYORUZ”

Taraftarımıza sezon boyunca şükranlarımı teşekkürlerimi ilettim ve o desteklerden dolayıda teşekkürü bir borç biliriz diyen Teknik Patron Çokkeser; “Bu hafta bizimle beraber Tarsus’a gelmeyi hedefliyorlar. Bizlere orada destek verecekler ve onlarla gurur duyuyoruz. Şuan geldiğimiz noktada taraftarımızın daha sakin olması lazım, daha sabırlı olması gerekir. Orada çıkacak küçük nasları, tartışmaları hemen izole edip sakin davranacak çünkü bu maç doksan dakikayı istiyor. Sakin olduğumuz sürece, dostluklar bozulmadığı sürece biz sahada en iyisini yapacağımıza eminiz. Çünkü bu takıma çok güvendim ve çokta güveniyorum. Her zaman olduğu gibi, Kahramanmaraş seyircisine güveniyoruz. Kahramanmaraşlının bizden ne istediğini biliyoruz. Onun için ben sadece taraftarımızdan tartışmasız küfürsüz, heyecanla destekleyerek 90 dakikayı tamamlamamızı ve bizleri canı gönülden desteklemelerini rica ediyorum” dedi.

Haber: İlker YİYEN