Site Logo

Ufuk Bİlgetekİn:'' 26 YIllIk Hasretİ Bİtİrecegİz''

Kahramanmaraşspor As Başkanı Ufuk Bilgetekin, Sarıyer  Galibiyeti ile Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını ifade ederek Tarsus karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak işlerini garantiye almak istediklerini söyledi.

 

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor As Başkanı Ufuk Bilgetekin, karşılaşma sonrası Gazetemiz spor servisine yaptığı açıklamada, “Futbolcularımız Sarıyerspor karşısında tam bir profesyonel davrandı. 40 dereceye yaklaşan hava sıcaklığında güzel bir galibiyete imza attılar. Sonuçta 3-0 gibi net bir skor ile sahadan 3 puan ile ayrılan taraf olduk. Bundan sonra 2 önemli mücadelemiz daha var. Tarsus İdman Yurdu gibi çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Son hafta da en büyük rakibimiz olan Bugsaşspor’u da sahamızda konuk edeceğiz. Ben inanıyorum ki her iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak 26 yılık rüyayı gerçekleştireceğiz. PTT 1. Lig özlemini hem taraftarımızla hem de şehrimizin önde gelen mülki amirlerimiz ve işadamlarımızla birlikte yakalamış olacağız” dedi. 


Büyük Kahramanmaraş halkı ve büyük Kahramanmaraşspor camiasıyla birlikte çıktığımız bu zorlu yolda basamakları birer birer çıktık diyen As Başkan Bilgetekin, “Şimdi hayal ettiğimiz noktaya yakınız. İnşallah bu büyük birliğimiz ve beraberliğimiz meyvesini verecek Kahramanmaraşspor’luvefakar futbolcularımızın ve taraftarlarımızın büyük gayretleri sayesinde büyük hedefimizi gerçekleştireceğiz. Şimdi daha da fazla kenetlenmeliyiz. Bir bütün, tek yumruk olmalıyız. Kahramanmaraşspor’umuzun kupayı kazanması için önünde 2 zorlu maç bulunuyor. İnanmalı ve takımımızı motivasyonumuzu kaybetmeden desteklemeliyiz. Rakiplerimizin puan kaybetmesi önemli ancak biz 4’te 4 yapmak için yola çıkmıştık. Biz bu hedefe doğru ilerliyoruz. Kalan iki maçımızı da kazanmak istiyoruz.

 

Rakiplerimizin ne yaptığı şuanda bizi ilgilendirmiyor, biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz dedik. Bu konuda futbolcu kardeşlerimizle birbirimize söz verdik. Tarsus deplasmanından da galibiyetle dönerek işimizi garantiye almak istiyoruz. Tarsus deplasmanına galibiyet parolası ile gidip şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” dedi.