Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''Dereyİ Görmeden PaçayI SIvamam''

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Teknik Patron Fethi Çokkeser, Ben matematiksel olarak bitirmediğim işte şampiyonum diyemem. O yüzden bu anlamdaki konuşmamı bu sezon sonu yapacağım, bu aşama bile bizim için çok büyük bir gururdur dedi.

Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligde lider olarak PTT 1. Lig'e çıkma yolunda şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini söyledi.  Pazar günü deplasmanda oynayacakları Tarsus İdmanyurdu maçının büyük önem taşıdığını ifade eden Çokkeser, “Dağları, tepeleri ve uçurumları geçtik, bir dönemeç kaldı. Futbolcularım düzlüğe çıkacağımızı bildikleri için Tarsus İdmanyurdu maçının sorumluluğunu taşıyorlar. Bu taktik ve sistem maçı değil, bu mücadele, inanç, ekip ve final maçıdır" dedi.
Şampiyonluk yolunda kentin bayraklarla süslenerek takıma destek verildiğini belirten Çokkeser, şunları söyledi:  "Kahramanmaraşspor'a inanılmaz bir güven var. Bu güveni boşa çıkartmak istemiyoruz. Çok önemli bir aşamaya geldik. Futbolcularım ve kendi adıma gurur duyuyorum. Şehir merkezindeki bayrakları gördükçe 26 yıl önce Kahramanmaraşspor'un birinci lige çıktığı günü hatırlıyorum. O zaman futbolcuydum. Ne mutlu ki 26 yıl sonra bu heyecanı yaşatan bir teknik adamım."
Çokkeser, konuşmasını şu satır başları altında sürdürdü:
“KULÜPTE HERKESİN BİR HEDEFİ VAR”
“Biz yaptığımız bütün hizmetleri ekip olarak yapıyoruz. En başa dönersek Kahramanmaraşspor’u ilk defa profesyonel lige adım attıran futbolcu kadrosunda yer aldığımı görürsünüz. Biz ekip olarak bunu başardık. O dönem takım içerisinde 16 Kahramanmaraşlı vardı. Kahramanmaraşspor’da profesyonellik anlamında en çok forma terleten oyunculardan biriyim. Onun ardından 1. Lig’e yer alan oyuncu tayfasında da yer aldık. Tabi bu başarıların ardından teknik adamlık kariyerimizle de çok iyi işler yaptığımız ortada. Ben büyük hedefler içerisindeyim. Kulüpte herkesin hedefi var. Ben matematiksel olarak bitirmediğim işte şampiyonum diyemem. O yüzden bu anlamdaki konuşmamı bu sezon sonu yapacağım. Şimdiden Dereyi görmeden Paçayı sıvamam. Şu aşama bile bizim için çok büyük bir gururdur.”
“VİZYON GRUP KAHRAMANMARAŞLIDAN DAHA KAHRAMANMARAŞLI”
“Kahramanmaraşspor’u en zor gününde devralarak bu seviyeye getiren insanların Kahramanmaraşlıdan daha da Kahramanmaraşlı olduğunu belirtmek istiyorum. Bu insanlar çok mütevazi ve temiz insanlardır. Niyetlerinin halis olduğunu şu geldiğimiz seviye ortaya koymaktadır. Bunu bu şehrin insanları da anladı ve şuanda takıma karşı bir destek yarışı başladı. İnşallah bu konu bu şekilde devam eder ve Kahramanmaraşspor hak ettiği konuma gelir. Ben bu insanların titiz çalışmaları ile de bu duygu ve düşüncelerimizin yerine geleceğini biliyoruz.”
“HEYECANIMIZ GİT GİDE ARTIYOR”
“Şuanda taraftarımız ve şehir halkı gibi ben ve ekip arkadaşlarımda heyecanlı. Bir sezondur bu güzellikler için mücadele ettik. İnşallah bunun sonu da bizim için iyi olacaktır. Ben sezon başından bu yana oynadığımız birçok karşılaşma hakkında yorumlar yapa biliyordum. Yanı bu maçı kaybederiz, yada çok rahat kazanırız diye biliyordum. Ancak şimdi bu son iki karşılaşma için bu konuda bir yorum yapamıyorum. Tabi bizim de bu heyecanımız olduğu için futbolcularımıza yanlış bilgi vermemek adına çok dikkatli davranıyoruz. Rakiplerimizin avantajlarını ve dezavantajlarımızı anlatıyoruz. Futbolcularımıza doğru motivasyonu yaptığımızı biliyoruz. Takımdaki inanmışlık ve doğru motivasyon kardeşlik duygularını artırıyor. İnsan inanmadığı bir işin peşine gitmez. Herkes inandığı şeyin peşinden gider. Biz bu inancı 11a y önce sağladık ve çok önemli bir şey yaptığımızı düşünüyoruz.

Haber: İlker YİYEN