Site Logo

Gİresun galİbİyetİnİn prİmlerİ daĞItIldI

Sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla boğuşan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraşlı iş adamı Kubilay Doğan ve Gaffar Akarca 40 Bin TL’lik maddi yardımda bulundu.

Kahramanmaraşlı genç kuşak iş adamları ve Kahramanmaraşsporeski yöneticileri Kubilay Doğan ve Gaffar Akarca Kahramanmaraşspor’undeplasmanda yapacağı zorlu Giresunspor maçı öncesi futbolculara prim vereceklerini açıklamışlardı. Giresunspor galibiyetine prim sözü veren iş adamları, 40 Bin TL’lik çeki Kahramanmaraşspor Kulüp Müdürü Numan Polat’a teslim etti. Galibiyet Primi teslim töreninde Kahramanmaraşspor Genel Kaptanı Ekrem Karaoğlan’da yer aldı.

“BU GİBİ DESTEKLER ÖRNEK OLMALI”

Pirim teslimatında bir açıklama yapan Kemak Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Doğan, yaptığı açıklamada, FaturaVizyon Kahramanmaraşspor'un ligin bitimine 3 hafta kala liderliğini sürdürdüğünü hatırlattı. Kentin PTT 1. Lig'e hazır olduğunu anımsatan Doğan, "Futbolcu kardeşlerimize karınca kararınca destek olmak istedik. Giresunspor galibiyetine 40 bin TL prim açıklamıştık. Bugün de sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.Futbolun kentlerin tanıtımında çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Doğan, Kahramanmaraşspor'un başarısıyla gurur duyduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde tamamladı, “Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lig yolunda başarılı olması için futbolcuları teşvik etmek için Gaffar arkadaşımla böyle bir girişimde bulunmayı uygun gördük. Örnek olmasını diliyoruz. Kahramanmaraşspor’a ve futbolcularında birinci lig yolunda başarılar diliyoruz.”

“HERKES TAŞIN ALTINA ELLLERİNİ KOYMALI”

Akarca Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Akarca ise Kahramanmaraşspor'un 3 hafta sonra mutlu sona ulaşacağından emin olduğunu dile getirdi. Bu kentte üreten ve kazanan insanlar olarak sorumluluklarının farkında olduğunu aktaran Akarca, "Şu anda takımda moral ve motivasyon üst düzeyde. İnşallah bu hafta Sarıyer galibiyetiyle hedefe bir adım daha yaklaşmış olacağız" diye konuştu. Akarca, “Esas kulübümüz adına şehrimize örnek teşkil etmesi lazım bu yardım. Diliyorum ki bu yardımla bu teşvikle beraber diğer sanayici arkadaşlarımızda dostlarımızda ellerini taşın altına koyarlar.  Kulübümüzü üç maç ta da desteklemeleri daha iyi olur. Ben şimdiden kutluyorum onları. Kalan üç maçımızı kazanacaklarını tahmin ediyorum. Tekrar şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

“BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR MANTIĞI İLE HERKESİ DESTEGE BEKLİYORUZ”

Kulüp Müdürü Numan Polat “Adım adım finale yaklaşıyoruz, Kahramanmaraşspor 26 yıl aradan sonra büyük bir heyecan yaşayacak inşallah. Takımımızı PTT birinci lige çıkartmayı hedefliyoruz. Bunun içinde son sürece girdik. Son zamanlarda Kahramanmaraş’ta özellikle iş adamlarımızın takımımıza bir takım destekleri oldu. Son olarak da iş adamlarımızdan Kahramanmaraş’ın güzide insanları değerli iş adamımız Kubilay Doğan’la Gaffar Beyin bu serüvende bizimde tuzumuz olsun diye onlarında bir katkısı oldu. Kendilerine bu gösterdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Şahsen ben o insanları Kubilay bey olsun Gaffar bey olsun şehrimizdeki bütün sosyal aktivitelerde ön planda görmeye alışmışız. Onlarda Kahramanmaraş şehrinin insanları olarak hemşerilik bilincini çok iyi yaşayan insanların başında geliyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Buradan çağrımızı da tekrarlamak istiyoruz. Son üç maçımızda diğer iş adamlarımızında yanımızda olmalarını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Takımın Genel Kaptanı Ekrem Karaoğlan ise Kahramanmaraşspor’un Lider olarak PTT 1.Lige çıkacağını hatırlatarak “26 yıl aradan sonra PTT 1. Lig'e çıkmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Şehir şampiyonluğa inanmış İş adamlarımız ve Mülki amirlerimizde bu şampiyonlukta yanımızda olursa önümüzde kimseler duramaz ifadelerini kullandı.

Haber: İlker YİYEN