Site Logo

Mustafa Poyraz:'' 2 TakImImIzda Üst LİĞlerİ Hakedİyor''

Kahramanmaraş’ın 2 takımının da üst ligleri hak ettiğini ifade eden Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz,“Bu kent her şeyin en güzeline layık bu vesile ile takımlarımızın başarısı bizim başarımız”dır diyerek “Bizim için as olan üst ligdir” dedi.

Hanefi Mahçiçek stadyumunda Kahramanmaraş Belediyespor- Diyarbakırspor maçını izleyen ve maç sonrası gazetecilere değerlendirmelerde bulunana Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve 2 takımında onursal başkanı Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Belediyespor’un maçını değerlendirerek iki takımında hedeflerine ulaşmasını temenni etti.

Başkan Poyraz konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Bize göre kolay bir maç oldu. Diyarbakır’da düşme hattında hatta düşmüş bir takımdı. Bugünde arkadaşlarımız yarı antrenman şeklinde bir maça çıktı. Maç 2-0 bitti ama 7-8 gol atılabilecek bir maçtı. Bundan sonra Kahramanmaraş Belediyespor’umuz Play-Off’u garantilemiş durumda İnşallah play-off’a kalarak bir üst lige çıkarız. Zannedersem 2 maç kaldı. bugün iki mutluluğumuz var. Kahramanmaraşspor’umuzda 2-1 deplasmandaGiresunspor’u yendi. Temenni ediyoruz ki 2 takımımızda bir üst lige çıkar. Buda bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı olur. Bugün başarıda emeği geçen futbolcularımıza, antrenörlerimize herkese teşekkür ediyoruz. Seyircilerimize kadar. Bizleri bugün yalnız bırakmadı. Bu kent her şeyin en güzeline layık her zaman söylüyoruz. Kahramanmaraşspor’umuz da, Belediyesporumuz da bizim takımımız. Bu memleketin takımları. Onların başarısı bizim başarımızdır. Bu kentin tanıtımı çok önemlidir. Bunlarda hep bir vesile aracıdır. İki takımında başarısı için emeği geçen herkesi kutluyorum. Şehrimizin tanıtımı açısından sporun önemli olduğunu artık herkes biliyor. Ben her iki takımımızın da futbolcularına, teknik heyetine ve yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Poyraz Karşılaşmayı Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu ve Manşet gazetesi yazı işleri müdür Mesut Tuğrul ile birlikte izledi