Site Logo

Puan kaybetme lüksümüz yok

Teknik Direktörümüz Abdülkerim Durmaz, ligde daha fazla puan kaybetme lükslerinin bulunmadığını belirterek, Pazar günü sahalarında oynayacakları GASKİ Spor maçını kazandıkları takdirde, rakipleri ile puan farkını daha da açabileceklerini söyledi.

Durmaz, yaptığı açıklamada, GASKİ Spor maçını 3 puan ile kapatmak zorunda olduklarını ifade ederek, ligde artık kolay maç olmadığını, bütün takımların puan savaşı verdiğini vurguladı.

Ancak, grubun lideri olarak kendi evlerinde puan kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığını dile getiren Durmaz, şöyle konuştu:
''Bu haftaki maçı kazanıp, rakiplerimizle puan farkını açmak istiyoruz. Onun için de GASKİ Spor maçına özel önem veriyoruz. GASKİ Spor maçı öncesinde takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor. Takımımda ara transferde alınan sporcularımız yavaş yavaş uyum sağlamaya başladı. Bu oyuncularımızın özellikle forvet hattında çok işler yapacağına inanıyorum. Bunu sağladığımız takdirde bizi kimse durduramaz. Öncelikle bu hafta kazanıp, yeniden 3 puan ve moral bulmak istiyoruz. Çünkü son iki haftada 5 puan kaybettik. Pazar günü bütün seyircilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Çok güçlü bir ekibimiz var. Buna taraftar desteği de eklendiğinde nereler yapabileceğimizi herkes görecektir.''