Site Logo

KahramanmaraŞspor'a Şampİyonluk DuasI

PTT 1. Lig yolunda emin adımlarla giden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Sanayide esnaflık yapan Esnaflardan Şampiyonluk yolunda Başarılar dileyerek Kutlu doğum nedeni ile Kabe Hurması ve Zemzem ikram edildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Ligin 31. Haftasında oynayacağı karşılaşma öncesi 18 Nisan Perşembe günü 12 Şubat Stadyumunda oynanan çift kale maçında takımlarına antreman sonrasında Kahramanmaraş Yeni Sanayi esnaflarından Besim oto işletme sahibi Haluk Bakacak, Kahramanmaraş Sevdalısı Adnan Gündeşli  ve Hacı Mehmet Gündeşli tarafından Hz. Peygamber’in miladi doğum tarihi olan, her sene 14-20 Nisan tarihlerinde kutlanan 'Kutlu Doğum Haftası ' dolayısıyla 2. Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Dualar eşliğinde Başarılar dileyerek Zemzem ve Kabe Hurması ikram edildi.

Kutlu Doğum haftası nedeni ile Takım üzerindeki karabulutların dağılması Şeytanların ve şerin defedilmesi için dualar edilirken hafta sonu Giresun deplasmanında oynanacak olan karşılaşma öncesi futbolculara moral verdiler.

Haber: Halil GEYİK