Site Logo

KMS topbaŞI yaptI

Kahramanmaraşspor-İskenderun Demirçelikspor maçının ardından takıma verilen 3 günlük izin süresi sona erdi.

İzinin bitmesinin ardından bugün Hanefi Mahçiçek tesislerinde toparlanan Kahramanmaraşspor, Gaskispor maçı hazırlıklarına başladı. En yakın takipçisi Hataysor ile arasındaki puan farkını 2 ye indiren Kahramanmaraşspor’da büyük üzüntü yaşanıyor. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Gaskispor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Kahramanmaraşspor, Gaskispor karşısında galip gelerek kaybedilen puanları telafi etmek istiyor.

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Abdulkerim Durmaz, İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasında, şanssız bir gol yediklerini ve sahadan ummadıkları bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi.Gaskispor karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Durmaz; “Bundan böyle puan kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Gaskispor maçında galip gelerek puanımızı koruyacağız. Ligi lider olarak tamamlayacağımıza inanıyorum. Gerek yöneticilerimiz, gerekse teknik heyetimiz ve oyuncularımız ile birlikte liderliğe odaklandık ve bunu da başaracağımıza da inancım tamdır” dedi.

Ayrıca Durmaz, İskenderun maçında 12. adam olarak görevini çok iyi yapan taraftarlara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.