Site Logo

ArtIk Puan Kaybetmemelİyİz

Kahramanmaraşspor Kulübü'nün basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, kendi sahalarında karşılaşacakları GASKİ Spor'u yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Nalbantbaşı yaptığı açıklamada, GASKİ Spor maçı hazırlıklarına mutlak galibiyet düşüncesi ile başladıklarını, hayati önem taşıyan bu zorlu maç için yoğun bir hazırlık döneminden geçeceklerini belirtti. Son iki haftada 5 puan kaybettiklerini ve artık puan kaybetmeye tahammülleri olmadığını ifade eden Nalbantbaşı, ''Halen grup liderliğimiz devam ediyor. Liderliğimizi devam ettirmek için artık puan kaybetmemeliyiz. Özellikle, kendi sahamızda puan kaybetmenin telafisi yok'' diye konuştu.

Futbolcularının, GASKİ Spor maçının önemini bildiğine işaret eden Nalbantbaşı, şöyle konuştu: ''Futbolcularıma güveniyorum. Hırslı ve istekli çalışıyorlar. Bu durum, galibiyet umutlarımızı daha da artırıyor. Zaten, liderliğimizi devam ettirmek için bu maçı kazanmaktan başka çaremiz de yok.

Hazırlıklarımız tam kadro sürüyor. Saha ve seyirci avantajını da kullanarak, zorlu bir engeli daha aşmak istiyoruz. Hedefe ulaşabilmek için taraftarlarımızı sahaya davet ediyoruz. Başarılı olmak için taraftar desteğine ihtiyacımız var. İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Bir takım taraftarlarıyla hedefe yürür. Kadromuzun gücü A Kategorisi'nde yer alan takımların seviyesinde. Yeter ki yöneticisi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarı kenetlenip, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etsin.''