Site Logo

Mahİr Ünal'dan K.MaraŞspor'a Destek

Kahramanmaraş’ın sorun ve çözüm önerileri ile yakından ilgilenen Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Kahramanmaraşspor’a da sahip çıktı. Ünal, şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı ekip futbolcuları için işadamlarını arayarak destek çağrısında bulundu.

Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’a bir anlamlı destekte Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’dan geldi. Ünal, Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lig’e çıkması için gereken her türlü desteği sağlama sözü verdi. 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderliğini sürdüren ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Faturavizyon Kahramanmaraşspor’da verilen destek sözleri ile moraller yerine geldi. Yeni oluşturulan Kahramanmaraşlı yönetim, Kahramanmaraş’ın siyasetteki gururu Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ı ziyaret ederek takım için destek istedi. Çok olumlu geçen ziyarette, Milletvekili Ünal’ın takım için her türlü desteğe hazır olduğu öğrenildi. Ayrıca Ünal’ın Kahramanmaraşlı iş adamlarını ve yöneticileri Kahramanmaraşspor’a destek olma çağrısında bulunduğu öğrenildi.

Eski yönetimlerin borçlarını ödemeye devam eden Faturavizyon yönetimi, futbolcuların primlerini ve maç başlarını ödemekte zorluklar çekmiş ve bu da takımda moral ve motivasyonu bozmuştu. Bunun ardından harekete geçen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve birkaç değerli iş adamı, takımın şampiyonluk yolundan sapmaması için çok önemli destekte bulunmuştu.


Bu anlamlı desteklerin ardından Faturavizyon yönetimi de Kahramanmaraşlı bir yönetim oluşturarak bu takımın Kahramanmaraş’ın takımı olduğunu bir kez daha göstermişti. Oluşturulan bu yönetim önemli projeler hazırlayarak bu projeler kapsamında bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerden ilkini de Ak Parti Grup Başkanı Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a gerçekleştiren Kahramanmaraşlı yönetim, Kahramanmaraş’a çok büyük hizmetler kazandıran Ünal’ın Kahramanmaraşspor’a da destek olunması için bazı çalışmalar yapacağını bildirdi. 
Ziyarette hazır bulunan Kahramanmaraşspor Yöneticilerinden İşadamı Ekrem Karaoğlan, ziyaret ile ilgili Manşet Gazetesi Spor Servisine değerlendirmelerde bulundu. Kahramanmaraşspor’a destek arayışları kapsamında ilk olarak Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ı ziyaret ettiklerini vurgulayan Karaoğlan, “Değerli vekilimiz bizleri sevindiren açıklamalarda bulundu. Takımımızın geldiği noktayı kendisine anlattık ve yapılması gereken şeyler hakkında kendisine bilgiler verdik. Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lig’e yükselmesini kendisinin de çok istediğini dile getiren vekilimiz, iş dünyasını ve Kahramanmaraşlı yöneticileri takıma destek için harekete geçireceğini söyledi.”dedi.


Karaoğlan, ziyaret ile ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraşspor’un şampiyonluk yolunda ilerlediğini anlattık ve çok olumlu sonuçlar aldık. Vekilimiz Kahramanmaraşspor’un 1. Lig’e yükseldiği dönemlerden bilgiler vererek Kahramanmaraşspor’un mutlaka ki yeniden o noktada olması gerektiğini anlattı. Bunun için de ortaya konulacak olan desteklerde kendisinin de bizlere yardımcı olacağını dile getirdi. Ziyarette bazı telefon görüşmeleri yaparak Kahramanmaraş’ta takıma destek olunması konusunda bir hareketlilik sağladı. Biz şuanda son noktadayız. Bu noktadan sonra prim ve maç başı gibi çok önemli konuları biran önce gidermemiz gerekiyor. Faturavizyon yönetiminin ödeyeceği sigorta, vergi ve eski yönetimlere olan borçlar bizleri ilgilendirmiyor. Biz bu takımın başarılı olması için futbolcuların primlerini ödemek ve onların bu anlamda yalnız kalmasını istemiyoruz. Çünkü çok güçlü bir ekip oluşturuldu. Bu ekip başarıya gidecektir. Bu yolda bizim de destek sağlamamız gerekiyor. Bu anlamda desteğini istediğimiz değerli vekilimiz Mahir Ünal bey bizleri kırmadı ve bu takım için her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi. Bu bizleri çok mutlu etti. Biz bu gibi desteklerle şampiyonluğa kesin ulaşırız. İnşallah öylede olacaktır. Ben milletvekilimize buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Bu şehir için çalışan insanların bu şehir için mücadele eden takımlara destek olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.”

Haber: Cebrail SARI