Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''Rakİbİn büyüĞü küçüĞü olmaz''

Faturavizyon Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, gruptaki zorlu virajın devam ettiğini belirtti ve bu virajda rakipleri büyük küçük diye ayırmadıklarının altını çizdi. Çokkeser, “Büyük rakip küçük rakip diye bir şey yoktur. Biz her maçımıza final havasında çıkıyoruz.” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Faturavizyon Kahramanmaraşspor, Pendikspor galibiyeti ile bay haftası öncesi rahat bir nefes aldı. Bu karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Fethi Çokkeser, takımın vazgeçmeyen bir yapısı olduğunu hatırlattı ve bundan sonra oynayacakları 5 final maçında da vazgeçmeyeceklerini belirtti. 


“BAHANEYE GEREK YOK”


Nazilli Belediyespor karşısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını dile getiren Çokkeser, bu konuda hiçbir bahane üretmeyeceklerini ve kaybedilen bu üç puanı telafi etmek için mücadele edeceklerini dile getirdi. Çokkeser, bununla ilgili: “İç sahada hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. Bununla ilgili bahaneler üretmek doğru olmaz. Biz bundan sonraki süreçte kaybettiğimiz bu üç puanı telafi etmek itiyoruz. O yüzden bahaneler sıralamaya gerek yok. Şuanda çok zorlu bir virajdayız. Bu virajdan en karlı çıkan takım olmak için çalışacağız.”dedi.


“VAZGEÇMEDİK VE KAZANDIK”


Kahramanmaraşspor’un kadrosunun vazgeçmeyen bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Çokkeser, şunları söyledi: “Biz takım olarak vazgeçmeyen ve sonuca odaklanan bir takımız. Bunu da oynadığımız tüm maçlarda ortaya koyduk. Pendikspor karşısında da asla vazgeçmedik ve kazanmasını bildik. Bizim için bundan sonra sonuçlar daha önemli. İyi oynayacağız ve vazgeçmeme özelliğimizi iyi kullanacağız.”


“HER MAÇIMIZ FİNAL”


Kahramanmaraşspor’un her maça final havasında çıktığını yenileyen Çokkeser, “Üzerine basarak bir kez daha yenilemek istiyorum. Biz kalan maçlarımızın hepsine final havasında hazırlanıyoruz ve o havayla sahaya çıkıyoruz. Bizim için sahada küçük büyük rakip yok. İç sahada oynayacağımız Sakaryaspor maçı da bizim için bir final maçıdır. Rakibi küçümseme diye bir şey söz konusu değil. Çünkü biz sonucu isteyen bir tamız. Sonuca giden yolda her engel bizim için zorludur. Bu zorlu engellerin üstesinden gelmek için de elimizden geleni yapacağız.”şeklinde konuştu.


“TARAFTARIMIZ YİNE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI”


Pendikspor deplasmanına giden taraftarlara çok teşekkür eden Çokkeser, şunları söyledi: “Kahramanmaraşspor çok iyi bir taraftara sahiptir. Ben her zaman ve her yerde bundan bahsetmekten gurur duyuyorum. Taraftarımız İstanbul deplasmanında da üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Ayrıca bizim gibi taraftar da takımın şampiyon olacağına ve sonuca gideceğine canı gönülden inanıyor. Bu inanmışlık sayesinde taraftarla bir bütünlük sağlıyoruz ve istediğimiz sonuca ulaşıyoruz. Bizi iç sahada ve dış sahada hiç yalnız bırakmayan taraftara ne kadar teşekkür etsem azdır. Onlar bize inanmaya devam etsinler. Taraftarımız yanımızda olduğu sürece biz her zaman kazanırız.”


“DESTEKLER CAN SUYU OLDU”


 Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın başlattığı ve iş adamlarının devam ettirdiği maddi desteklerin ise zor günlerde kendilerine büyük bir moral olduğunu dile getiren Çokkeser, “Kahramanmaraş Belediye başkanımız bizi bu yolda yalnız bırakmadı ve bizlere elini uzattı. Maçlarımızı izlemeye gelmesi ve soyunma odasına kadar gelip bizlere başarı dilemesi çok büyük moral kaynağı oluyor. Ayrıca kendisinin başlatmış olduğu bu anlamlı desteğe değerli iş adamlarımızdan Haluk Şerbetç’i de katıldı. Haluk ağabeyin spora olan sevgisini biliyoruz. Bu yolda bizim yanımızda olması bizleri sevindirdi. Ayrıca Pendikspor maçına da prim vererek futbolcularımızın motivasyonunun artmasına vesile oldu. Maç sonrası beni arayarak galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Futbolcularımı ve teknik heyetimizi tebrik etti ve başarıların devamını diledi. Kendisinin de şampiyonluğa canı gönülden inandığını söyledi. Ayrıca bize olan desteğinin devam edeceğini ve bundan sonraki süreçte her zaman bizlerin yanında olacağının da altını çizdi. Ben hem belediye başkanıza hem de Haluk ağabeye çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu destekler bizi şampiyonluğa taşıyacaktır.”

Haber: Cebrail SARI