Site Logo

Tsubasa Burada!

Sezon başında Kasımpaşaspor’dan 1 yıllığına kiralanan ve geldiği günden buyana üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiren, Kahramanmaraşspor’un başarısı için hiçbir şeyden kaçınmayan başarılı Libero Hakan Akpınar, gerek eski takımı Kasımpaşa, gerekse Kahramanmaraşspor’lu takım arkadaşları tarafından “Tsubasa” olarak biliniyor.

Takımımızın başarılı liberosu Hakan Akpınar Kahramanmaraş Akdeniz Gazetesi’ne nezaket Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Küçük ile sohbet etti, bilinmeyen yönlerini anlattı.


Yaşar Küçük’ün kendisine yönelttiği soruları içtenlikle cevaplayan Hakan Akpınar, Takım arkadaşları ile grup şampiyonu olmaya söz verdiklerini söyledi. Küçük, ilk olarak sorduğu ‘Tsubasa’ lakabının nereden geldiği sorusuna, bir zamanlar çizgi filmde bir futbolcuyu canlandıran karakter olduğunu, arkadaşlarının kendisini bu karaktere benzettiklerini söyledi. kendisinin de ‘Tsubasa’ lakabına zamanla zamanla alıştığını ve kendisinde çok hoşuna gittiğini söyledi.

Ender Abi ve Ferit takıma çok şey kazandırdı
Devre arası transferde takıma katılan Ferit ve Ender’in takıma taze kan olduğunu ve özelliklerde Ender’in takıma ağabeylik yaptığını dile getiren Akpınar; Ender ağabey gibi tecrübeli bir futbolcu ile aynı formayı giymekten gurur duydum. Geçtiğimiz sezon da forma giydiği zamanlarda taraftarın gönlünü fethetmesi ve taraftarların sevgisi hiç bitmemiş. Tribünlerden gelen sesler bunun apaçık göstergesiydi.

Arkadaşlarımız ile söz verdik!
Arkadaşlarımla söz verdik ve sezon sonunda grubu lider olarak tamamlayacağız. Kahramanmaraşspor’u hak ettiği yere taşıyacağız. Takım olarak hiçbir eksiğimiz yok. Kahramanmaraşspor tesisleri birçok il takımının gıpta ile baktığı bir tesis. Yönetimimize de bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi