Site Logo

KMS NAZİLLİ MAÇININ PROVASINI YAPTI

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Ligin 27. hafta Karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor.

2.lig kırmızı Grupta Ligin 26. Haftasında Deplasmanda Hatayspor’u 3-0 mağlup eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’daiç sahada oynayacağı Nazillispor hazırlıkları devam ediyor.

Ligin zirveye oynayan Aydın Temsilcisi Nazillispor’u konuk edecek olan ekip Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Çarşamba günü saat 14.30 da 12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi.

12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Fethi Çokkeser ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip’te Teknik adam Çokkeser oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına anlattı.

Teknik direktör Çokkeser, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, grupta lider konumda bulundukları için diğer takımların hedefinde olduklarını ancak bununla da gurur duyduklarını belirtti. Karakterli ve maçtan kopmayan oyunculara sahip olduğunu ifade eden Çokkeser, şunları kaydetti: "İstekli, arzulu, hedefi doğrultusunda ilerleyen, inatçı bir takımız. Oyuncularımın 27 maçta gösterdiği mücadele takdire şayan. Kendileriyle her zaman gurur duydum. Bizde 'ben' yok 'biz' var. Ekip olmanın ruhunu sahaya yansıtıyoruz. Bireyleri değil 'biz'leri istiyoruz. Bu da başarıyı getiriyor."

Çokkeser, maçlara sadece antrenman yaparak hazırlanmadıklarını, rakiplerinin maçlarının analizlerine önem verdiklerini, buradan çıkan sonuçlara göre de önlem aldıklarını vurguladı.

Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Nazillispor'un geriye dönük 5 maçını izlediğini anlatan Çokkeser, "Zor bir dönemeçteyiz ama sahasında yenilmeyen, çok gol yemeyen ve en fazla puanı toplayan bir takımım var. Bize gelen takımlar çok kapanıyor. Dolayısıyla seyircimizin bundan sonraki karşılaşmalarda biraz daha sabırlı olmasını bekliyoruz. Futbolcularımızı strese sokmadan sadece destek anlamında tezahüratlar istiyoruz" dedi.