Site Logo

TakImda Herkesİn Hedefİ Var

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da Nazillispor Hazırlıkları devam ederken Basın Mensuplarına Haftanın değerlendirmesini yapan Tecrübeli forvet oyuncularından Gökhan Aydaş ve Aytaç Deniz kendi sahalarında oynayacakları maçın önemini bildiklerini ifade ederek bu maçı da alarak yollarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Tecrübeli futbolculardan Gökhan Aydaş ve Aytaç Deniz Deplasmanda oynadıkları Hatayspor maçının atmosferinin ve hafta sonu 12 Şubat stadyumunda oynayacakları Nazillispor maçın önemini ifade ederek taraftarların yanlarında olmalarını istediler.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da kendi sahalarında oynayacakları Nazillispor karşılaşmasının zor geçeceğini ifade eden Tecrübeli oyuncu Gökhan Aydaş karşılaşma öncesi şunları söyledi; “ Deplasmanda oynadığımız Hatayspor karşılaşmasında gerçekten kontrollü ve atak bir futbol oynadık ve 3 puanı almasını bildik. Şimdi ise önümüzde Nazillispor maçı var. İç sahada ı-oynayacağımız zorlu bir karşılaşma. Hatay maçını unuttuk ve Nazili maçının hazırlıklarına başladık. Çünkü o maçın psikolojisini de yaşarsak gerçekten bizim için çok kötü sonuç doğurabilir. Ama buradaki futbolcuların hedefinin hocamızın da dediği gibi herkesin hedefi var burada. Artık birinci lig futbolcusu olmak istiyor. Bu hedef doğrultusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Bu kadar yaklaşmışken bunu elimizin tersiyle itmek istemiyoruz. Artık birinci sıradayız her şey bizim elimizde. Nazilli maçında da iyi giden bir iç saha galibiyet serimiz var onu da bozmak istemiyoruz.  Allah’ın izniyle içerde dört maçımız dışarıda üç maçımız var. Bunların hepsinden alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum.”

“HATAY MAÇINI UNUTTUK, NAZİLLİ YE ODAKLANDIK”

Hatay Deplasmanında oynadıkları maçı geride bıraktıklarını ifade eden Aydaş;“Öncelikle Hatay maçında göstermiş olduğumuz performanstan dolayı takım arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Çünkü biz yola çıktığımız zaman artık son on maçın bizim için final havasında geçeceğini biliyorduk. Hatay maçına çıkmadan öncede bütün hafta final havasında geçti çalışmalarımız. Bunun doğrultusunda çalıştık. Bunun semeresini çekmek için çalıştık. Hatay maçında da gerçekten içerde bizim gibi kaybetmeyen ama fazla da maç kazanamayan bir takımla karşı karşıya geldik. Hatay maçında çok da iyi oynadığımızı skor açısından daha fazla olabileceğini düşünüyorum. Maç sonunda da gerçekten güzel bir kutlama oldu bizim açımızdan. Bu maçı orda bir kenara bırakıp önümüzdeki final maçına hazırlanma adına yaşadığımız on beş yirmi dakikalık bir sevinç olarak kaldı bizde. İznimizi yaptık geldik. Daha sonra da Nazilli maçının havasına girmeye başladık” dedi.

“BAY ÖNCESİ 6 PUANI ALMALIYIZ”

Ligde zaman daraldığını ve kendileri için zor bir dönem geçirdiklerini ifade eden Tecrübeli oyunculardan Aytaç Deniz; “Ben Nazilli spor karşısında bu zamana kadar hiç oynamadım. Geçen sezon da sakattım, ilk yarıdaki maçta da sakattım. Nazilli maçı içerde ve dışarıda iyi oynayıp mağlup olduğumuz maçlardı. Nazilli maçını dışarıda izlemiştim. Orada da iyi top oynayıp yine mağlup olduk. Ama artık bu şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Kendi sahamızda çok iyi oynuyoruz. Çok iyi mücadele ediyoruz. Burada da üç puan alacağımıza eminim çünkü bu saatten sonra bizim ne yaptığımız önemli. Rakiplere bakmamamız lazım. Bizim birlik ve beraberliğimiz çok iyi. Son yedi hafta içinde bizim ne yapacağımız çok önemli. Bay haftası var. Çok zorlu bir sürece gireceğiz. 6 puan almamız çok iyi olacak. Çünkü rakiplerimiz hep birbirleriyle oynayacaklar. Ben burada Nazilli maçını içerde yeneceğimizi düşünüyorum. Arkadaşlarıma, kendime çok güveniyorum. Çünkü herkes bunun bilincinde herkes buna sarıldı. Burada Gökhan’ın dediği gibi herkes birinci lig sporcusu olacak. Bizim hedefimiz oralar, biz oralarda oynamak istiyoruz. Allah nasip ederse izin verirse burada bir sene daha şampiyonluk yaşamak istiyoruz.”

“NAZİLİ MAÇINDA ÇOK BÜYÜK BİR ATMOSFER OLACAĞINA İNANIYORUM”

Kahramanmaraş Taraftarının çok muhteşem olduğunu ifade eden Deniz; “ Bizim Taraftarımız gerçekten çok muhteşem,  Bu topluluk 1. Ligde bile yok. Sağ olsunlar geçen sezonda bu sezonda bizlerin yanındalar. Hatay maçında da bizi yalnız bırakmadılar. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayıp bütün maçlarda deplasmanda, içerde gelen bizi destekleyen hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu haftada çok kalabalık olacağına inanıyorum. Çok büyük bir atmosfer olacağına inanıyorum. İnşallah bizim için çok iyi olur. Taraftarlarımız bizim için ellerinden geleni yapıyor çok çok teşekkür ediyorum. Bizde takımı şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: İlkr YİYEN