Site Logo

1. Lİg AŞkIna Bayrak AsalIm...

Uzun bir uykunun ardından iki sezondur adeta şaha kalkan FaturaVizyon Kahramanmaraşspor, geçen sezonki Spor Toto 3. Lig Playof Şampiyonluğu’nun ardından bu yıl da Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğa koşuyor.

Son maçında deplasmanda Hatayspor’u 3-1 ile yenerek, lider Tepecikspor’un sahasında Ünyespor ile golsüz berabere kalması ile 46 puanla liderliği ele geçiren Kırmızı-beyazlılar, sezonun bitimine 8 hafta kala büyük bir avantaj yakaladı. Geride kalan 25 maçında 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Kahramanmaraşspor, şampiyonluk için sadece 7 maç oynayacak. Ligin kalan 8 haftasında Nazilli Belediyespor, Pendikspor, Sakaryaspor A.Ş., Giresunspor, Sarıyer, Tarsus İdmanyurdu ve Polatlı BUGSAŞSpor ile oynayacak olan Kahramanmaraşspor, 29. haftayı da bay geçecek.

 “Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen FaturaVizyon Kahramanmaraşsporumuza destek olmak amacıyla Kahramanmaraşlıları bayrak asmaya davet ediyoruz. Kahramanmaraşspor Taraftarları olarak Valimiz Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini, Saygıdeğer İşadamlarımızı bayrak asmaya davet ediyoruz. Valilik, Belediye adına asılacak olan bayrakların ardından inanıyoruz ki Kahramanmaraşlılar evlerinin önüne dahi Kahramanmaraşsporbayraklarını asarak takıma destek vereceklerdir. Haydi! Kahramanmaraşlı, vakit bayrak asma vaktidir. Kahramanmaraşspor’umuza destek vermek için el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim ve şehrimizi kırmızı-beyazlı bayraklarla süsleyelim.

Haber: HALİL GEYİK