Site Logo

Taha BalcI Gol KrallIĞIna Aday

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'luforvet oyuncusu Taha Balcı Hatay'a attığı iki golle gol sayısını 11'e çıkartarak Gol Krallığında bende varım dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk havasına giren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da başarılı oyunculardan Taha Balcı, Bandırma maçında attığı penaltı golü sonrası haftalardır süren gol sessizliğini bozmuştu. Hatay deplasmanında sahaya ilk 11’de çıkan Taha Balcı, rakibe attığı 2 muhteşem gol ile gol sayısını 11’e çıkardı ve gollerini atarak Gol Krallığına bende adayım dedi.

2. Ligde Hem Kırmızı Grupta hemde ligde11 Golle 3 sırada bulunana Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’unforvet oyuncusu Taha Balcıyı 11 Golle Beyaz grupta Yeni Malatyasporlu Eren Güngör takip ediyor.

Maç sonrası Basın Mensuplarına açıklamalarda bulunan genç oyuncu “Bir süreden bu yana gol atamıyordum. Bu da bende moral bozukluğu yaratıyordu. Bandırma maçında arkadaşlarım penaltı atışını bana bıraktı ve bende gol atarak onları mahcup etmedim. Bandırma maçından sonra kendime güvenimi yeniden kazandım. Allah bana Hatay deplasmanında kritik maçta 2 gol atmayı nasip etti. Arkadaşlarımın bu golleri atmamda büyük emekleri var. Arkadaşlarımı ve taraftarlarımızı utandırmadım gollerimi attım. İnşallah devamı gelir”dedi.

GOL KRALLIĞI;

Kırmızı Grupta Gol Kralları;

1.Muğdat Çelik 15 gol (Nazillispor )

2.Ekrem Sarıçam 12 gol (Fethiyespor)

3.Taha Balcı 11 gol (Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor)