Site Logo

PLAY-OFF YOLUNDA ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta kendi evinde Gümüşhanespor’u 3-1 mağlup eden Kahramanmaraş Belediyespor’da Kulüp Başkanı Mustafa Semerci,bu galibiyetle birlikte Play-off yolunda çok önemli bir adım attıklarını ifade etti.

Ligin git gide zorlaştığını ve her maça final havasında çıktıklarını Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine anlatan Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Zorlu bir maçı da geride bıraktıklarına dikkat çekerek, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Gümüşhanespor bir puan arkamızdaydı. Gümüşhanespor da iyi bir takım ve hedefi olan bir takım hedefleri Play-Of tu. Karşılaşmanın ilk yarısını 0-1 mağlup tamamlayarak soyunma odasına girdik. İkinci yarıda çocuklarımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler, iyi bir performans sergilediler ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Bugün Kahramanmaraş’ın bayram günü 2. Ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraşspor’daHatayspor’u 3-1 mağlup ederek şehre döndü. Bizde Belediyespor olarak Gümüşhanespor’u 3-1 mağlup ettik. Dolayısı ile bu galibiyetle birlikte Play-off yolunda çok önemli bir adım atmış olduk. İnşallah Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor hak ettiği şampiyonluğu elde edecektir diye düşünüyorum. Seyircilerimiz maçın cumartesi olmasına rağmen bize Tribünde destek verdiler. Onların desteklerini arkamıza alarak sahadan galip ayrıldık. Play-Off’ta da inşallah binlerce insanla gideceğimiz maçlarda galip gelerek şampiyonluğu elde edeceğiz” dedi.

“RAHAT BİR NEFES ALDIK”

Kulübü Başkanı Mustafa Semerci: “Ligde önemli bir maçtan da galibiyetle ayrıldık. Gümüşhanespor da play-off'ta iddiası olan bir takımdı ve aramızda bir puan fark vardı. Şimdi puan farkımız 4'e çıktı ve rahat bir nefes aldık. Yola çıkarken bir hedefimiz olduğunu söylemiştik, bu hedefimiz doğrultusunda inşallah play-off’a kalarak bir üst lige çıkacağız” ifadelerini kullandı

Haber: İlker YİYEN