Site Logo

En azIndan Ankara'ya gİdeceĞİz...

Kahramanmarasspor.org & Cesur Radyo 96.6  ÖZEL

 

Bugün Cesur Radyo'da "Spor Gündemi" proğramına konuk olan teknik direktörümüz Abdulkerim Durmaz ve basın sözcümüz Yavuz Nalbantbaşı taraftarların sorularına yönelik açıklık getirdi.

Hedef önce Ankara sonra Lig A
Durmaz, klasmanda lider konumunda bulunan KMS'nin öncelikli hedefi Ankara'da play-off olduğunu açıkladı. "Biz KMS'yi lider bitirtip Ankara'ya gideceğiz. Sekiz takım içinde final oynayıp Lig A'ya çıkmayı hedefliyoruz."

Bugün Lig A yarın UEFA
Daha önce KMS'nin seyirciden yana dertli olduğunu belirten Abdulkerim hoca, taraftarların yorumlarına cevap verdi.
Geçmişte 1. Ligi görmüş bu şehrin isteğini anladığını ancak bunun sadece istemekle olmayacağını belirten Durmaz, günümüzde futbolun artık endüstriyel olmasına işaret etti. "Bugün Lig A'ya çıktığımızda, önce Süper Lig'e çıkmamız istenecek, sonra da UEFA istenir", diyen Durmaz taraftarlardan sabır diledi.

Deplasman Fobisi
11 Deplasman maçından 4 beraberlik ve 1 galibiyet getiren KMS'den şikayetçi olan taraftar, teknik direktörümüze bu şikayeti program sunucusu DJ Herkül aracılığıyla iletildi.
Hocamız güç olarak takımımızın diğer takımlardan eksiği fazlası olmadığını açıkladı: "Her takım asağı yukarı aynı düzeyde." Kulüpler arası farkın daha çok maddi yönden olduğunu belirtti.

Sözleşme Yenilemesi
Abdulkerim Durmaz futbolculardan ve yöneticilerden çok memnun olduğunu söyledi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Durmaz, sonuçlara göre takımda kalıp kalmamayı düşüneceğini ifade etti.

Su Faturasında KMS’ye Yardım
Bir taraftarın su faturalarında KMS'ye 1 YTL'lik yardım amaçlı para kesilme fikrine Abdulkerim Durmaz sıcak baktı. Taraftarların da bazı maddi katkılarda bulunmak istediğine sevinen Durmaz hoca, taraftarımızın bu fikrini takdir etti.

Destek eksikliği
Bir diğer konu ise takımımıza üst konumda bulunan yöneticilerin destek sıkıntısıydı. Şehrimizde bulunan fabrikatörlerin kendi istekleriyle destekte bulunmaması ve özellikle sayın belediye başkanımız Mustafa Poyraz'ın maçlara gelmemesinin hayal kırıklığı olusturduğunu ifade eden taraftarlara teknik direktörümüz katıldı. "Belediye başkanı gelse takımımız manevi destek bulur ve sahaya da yansıtır.", dedi.
Bu arada Kahramanmaraş garnizon komutanı tuğgeneral İzzet Ocak'a takımımıza desteklerinden dolayı hem taraftarlardan hem Abdulkerim Durmaz ve Yavuz Nalbantbaşı’dan övgüler geldi.

 

Haber: Mehmet İmamoğlu
Program: “Spor Gündemi”, Cesur Radyo, Cumartesi 03-03-2007
Sunucu: DJ Herkül
Konuklar: Abdulkerim Durmaz, Yavuz Nalbantbaşı