Site Logo

BüyükŞehİr Taraftarlar DerneĞİ ve Zabun Kuyumculuk'tan KMS'ye Moral YemeĞİ...

Kahramanmaraşlı İş Adamlarından M.AkifZabun ve Kahramanmaraş’ın yeni Taraftar oluşumu Büyükşehir Taraftarlar Derneği Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Öğle Yemeği vererek Moral Depoladılar.

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta Zirve mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Hatay Deplasmanı öncesi Kahramanmaraşlı iş adamı M. Akif Zabun ve Büyükşehir Taraftarlar Derneği tarafından moral yemeği verilerek şampiyonluk yolunda başarılar dilendi.

Hatay Deplasmanı öncesinde Merkez Küçük Ev Et lokantasında Teknik Heyete ve Futbolculara moral yemeği veren Büyükşehir Taraftarlar Derneği Kırmızı- Beyazlı takımın Teknik Patronu Fethi Çokkeser’e de Kırmızı- Beyaz renklerden oluşan Bir buket çiçek vererek Başarılar dilediler. Yemekte Yemeği organize eden Büyükşehir Taraftarlar derneğine ve İş Adamı M.Akif Zabun’a teşekkür eden Teknik Patron Fethi Çokkeser, Şehirde takıma sahiplenme olgusunun gün geçtikçe arttığını ifade ederek bu gibi organizasyonların takıma moral verdiğini ifade etti. 

“BAŞKAN POYRAZ’IN VERDİĞİ KIVILCIM ALEV OLDU”

23 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşma öncesi verilen yemekte Büyükşehir Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik,“Bugünkü yemeğimizi veren Sayın Akif Zabun arkadaşımıza Zabun kuyumculuğa teşekkür ediyoruz. Büyükşehir taraftarlar derneği olarak Belediye başkanımızın başlatmış olduğu bir kıvılcımla bir alev verdiği için Kahramanmaraş’ta Kahramanmaraş sevdalısı herkese sesleniyoruz. Diyoruz ki Kahramanmaraş ve Kahramanmaraş Belediye sporun bugünden itibaren şampiyonluk mücadelesinde yalnız bırakmamalarını temenni ediyorum. Bu yarışta yarın ki oynanacak Hatay maçında tüm taraftarlarımızın oraya geriye kalanlarımızın da belediye sporu desteklemesini istiyoruz. Bundan sonraki süreçte inşallah Kahramanmaraş’ta ki iş adamları ve Kahramanmaraş’taki duyarlı Kahramanmaraş sevdalılarının Kahramanmaraşspor’a ve Kahramanmaraş Belediye spora sahip çıkmalarını istiyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraşspor’a ve Kahramanmaraş Belediye spora başarılar diliyoruz” dedi.

“BİZ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Dernek 2. Başkanı Soner Deşir ise yaptığı konuşmada son sekiz haftaya girildiğini Kahramanmaraşspor’un ligde Şampiyonluk adına onurlu bir mücadele verdiğini, takımın sekiz haftada 16 puan alarak kendilerini mutlu ettiğini anlattı. Başkan Deşir,oynanılacak olanHatayspor maçından 3 puan beklediklerini ifade etti.  Deşir, “Biz Büyükşehir Taraftarlar Derneği olarak takımlarımızın yanındayız ve her zamanda yanlarında olmaya çalışacağız” ifadelerini kullanarak "İnşallah bu güzel ortam sahaya da yansır. Hafta sonu mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Başka çaremiz yok. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz" dedi.

“KMS ZORLUKLARIN TAKIMI”

Dernek Basın Sözcüsü İlker yiyen ise Fatura Vizyon Kahramanmaraşsppor’u zorlu bir karşılaşma beklediğini ifade ederek şunları anlattı; “Fatura Vizyon Kahramanmaraşspordeplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşma Ligdeki konum açısından çok önemli. Kahramanmaraşspor bu karşılaşmayı da kazasız belasız atlatırsa Şampiyonluk adına iyi bir ilerleme kayıt edilmiş olacak. İnşallah Hatayspor’u da mağlup ederek şehrimize geri dönüş yaparız. Zor bir maç ve zoru seven Kahramanmaraşspor bu zorlu karşılaşmadan da 3 puanı alacağını düşünüyorum” dedi.

Haber: HALİL GEYİK