Site Logo

BaŞkan Poyraz Sözünde Durdu...

Maddi sıkıntılar geçiren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’dan 35 Bin liralık Maddi destek geldi.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’daligin 25. Hafta karşılaşmasında maçı izleyeme gelen ve karşılaşmanın ilk yarısında soyunma odasına giden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’da futbolculara Prim sözü veren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz verdiği sözü yerine getirdi.

“Kahramanmaraşspor’un ve Kahramanmaraş Belediyespor’un Başarısı Benim Başarımdır” diyen Başkan Poyraz Kahramanmaraş Belediyespor 2. Lig, Kahramanmaraşspor 1. Lige çıksın, ben onların her zaman yanındayım ve elimden geleni yapmaya hazırım sözlerini her fırsatta deklare eden Kahramanmaraş Belediye Reisi Mustafa PoyrazBozhüyük Deplasmanı öncesinde Kırmızı- Beyazlı takıma verdiği yemekte Jest yaparak Kahramanmaraş Belediyespor’un 2012 Mercedes markalı Otobüsünü Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a vererek takımın daha rahat gitmesi için Otobüsü Kulüp Yetkililerine vermişti. Yemeğin sonunda da Galibiyete bir prim sözü veren Poyraz 12 Şubat Stadyumunda oynana Bandırmaspor karşılaşmasında Soyunma odasına giderek “Kahramanmaraşspor geçtiğimiz hafta yenilmiş olabilir ama bunun telafisi var. Ben her zaman verdiğim sözün arkasındayım Bozüyük maçına verdiğim primi Bandırma maçına veriyorum. Ayaklarınıza sağlık. Her zaman yanınızdayım” diyerek Prim sözünü yenilemişti. Yenilediği Prim Sözünü Kahramanmaraş Belediye Meclis üyesi ve Kahramanmaraş Belediyespor Basın Sözcüsü Fatih Köşker Aracılığı ile Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a teslim edildi.  Belediyespor Basın Sözcüsü Fatih Köşker ve İş Adamlarından Ekremspor Mağazası Sahibi Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Yöneticisi Ekrem Karaoğlan ile Kulüp Tesisine giderek Takım Kaptanlarından Tolga Çavdar’a 35 Bin liralık Pirim’i Teslim eden Köşker, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın sizlere Vaat ettiği Pirimi sizlerin uğrunda takım kaptanınıza veriyorum. Bu Prim Belediye Başkanımızın sizlere çam sakızı Çoban armağanıdır. Bu paralar sizlerin anlınızın teridir. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Her ne olursa olsun sizlerin yanında olmaya çalışacağız ifadelerini kullandı. Başkan Mustafa Poyraz’ın göndermiş olduğu 35 Bin Liralık Prim ise Kulüp Müdürü Numan Polat Tarafından Takımda bulunan Futbolculara, Yemekhane personellerine paylaşım yapıldı. Primi alan Futbolcular Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür ederek bu zor günde birilerinin bizlere yardım etmesi çok güzel bir duygu, sahiplenmek ve sahiplenilmek çok güzel ifadelerini kullandılar.

Haber: İlker YİYEN