Site Logo

CezalI Taraftarlar:''Bİze Kİmse Sahİp ÇIkmadI''

Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair 6222 kanun gereği 3 Mart Kahramanmaraş’ta oynanan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor- Bandırmaspor müsabakasında Küfür ettikleri iddia edilen 15 kişi stadyun-ma alınmazken bu 15 kişi maçı apartman çatılarından izlediler. 

Spor toto 2. Lig kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un  3 Mart Pazar günü 12 Şubat stadyumunda konuk ettiği İstanbul Güngörenspor karşılaşmasında Edeler grubu ve Asiler grubunda bulunana toplam 15 kişi kamera kayıtlarında talimata göre çeşitli suçlar (Küfürler) işlediği gerekçesi ile stadyuma girmeme cezası ile cezalandırıldılar.

03 Martta Kahramanmaraş 12 Şubat stadyumunda oynananspor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor- İstanbul Güngörenspor Maçından Sonra Stadyumda ‘küfür’ ettiniz gerekçesiyle spor müsabakalarından Men cezası olan Edeler ve Asiler Grubu'un önemli isimleri hafta sonu 12 Şubat stadyumunda oynanan Bandırmaspor maçında takımlarına destek veremediler.

Pazar günlerinin hayatlarının en kötü günleri olduğunu dile getiren Kahramanmaraşspor Sevdalıları Emniyete Öfke Kusarken “Koca Stadyuma Sadece bizim alınmamızı hazmedemiyoruz. Kahramanmaraş’taki uygulamalar yüzünden Polis'le Taraftar Karşı Karşıya gelebilir daha büyük olaylar olabilir emniyet bu tavrına derhal son vermeli” dediler.

Ceza almalarına seyirci kalan ve biran olsun bile yanlarında olamayan yöneticilere, Taraftar Temsilcilerine ve Onursal Başkanlarına sitemleri sunan Kırmızı- Beyazlı aşıklar biz onlar için kendimizi tehlikeye atalım onlar bizi tanımasınlar hani sizlerin kardeşiydik, neredesiniz sorunumuzu çözmek için kimse devreye girmiyor. Sorun çözülmezse biz yine çatılardan maç izlemeye devam edeceğiz. Bizdeki Kahramanmaraşspor aşkı bitmez çatıdan da olsa takımızı destekleriz dediler.

Haber & Fotoğraf: İlker Yiyen