Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''Bunun AdI Fİnal''

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, “Artık 8 haftamız kaldı. Kalan bu 8 haftaya da final gözüyle bakıyoruz. Bunun adı final, bu maratonun sonunda Kahramanmaraşspor 1. Lig’e yükselecektir.”dedi.

Bandırmaspor galibiyetini değerlendiren Teknik Direktör Fethi Çokkeser, Kahramanmaraşspor’un sezon sonunda PTT 1. Lig’de olacağını ifade etti. Pazar günü oynanan karşılaşmaya çok büyük ilgi gösteren taraftara övgüler yağdıran Çokkeser, futbolcuların sahada futbol adına, taraftarın da tribünde tezahürat adına her şeyi yaptığını ifade etti. Taraftar sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Çokkeser, sezonun ilk haftalarında bu sayının artacağını söylediğini hatırlattı. Taraftar sayısının son haftalara doğru daha da artacağına inandığını dile getiren Çokkeser, galibiyette taraftarın inanılmaz derecede büyük payının olduğunu söyledi.
Çokkeser, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Futbolcularım kendine yakışanı yaptı. Çok iyi bir skor ve sonuçla maçtan ayrıldık. Ligdeki konumuzu etkileyecek bir sonuçla ayrıldık. Kaybetmemeyi düşünüyorduk. Bizim hedefimiz bütün maçları kazanmaktır. Çünkü biz bundan sonraki süreçteki tüm maçlarımızı final havasında oynuyoruz. Ben futbolcularımı kutluyorum ve alınlarından öpüyorum. Kahramanmaraşsporlu futbolcular sahada futbol adına gereken her şeyi yapmışlardır. Kazandıkları için çok mutluyuz.”
Çokkeser, son olarak şunları söyledi: “Kahramanmaraşspor taraftarının günler ve haftalar geçtikçe maça daha çok ilgi göstereceğini biliyordum. Bunu da sezon başında söylemiştim. Ben bunu futbolculuğumda ve önceki hocalığımda yaşamış bir insanım. Ben taraftarımızın coşkusunu anlatmaya kelimeler bulamıyorum. Bunun adı final, inşallah tüm bu güzellikler devam edecek ve Kahramanmaraşspor Türkiye’nin 1. Lig’ine yükselecektir.”

Haber: Cebrail SARI