Site Logo

KMS BandIrma maçInIn provasInI yaptI

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Ligin 25. hafta Karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor.

2.lig kırmızı Grupta Ligin 24. Haftasında Deplasmanda Bozüyükspor’a 3-0 mağlup olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da Kendi sahasında oynayacağı Bandırmaspor hazırlıkları devam ediyor.

Ligin orta sıralarında yer alan Balıkesir Temsilcisi Bandırmaspor’u konuk edecek olan ekip Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Perşembe günü saat 13.30 da 12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun düşük seviyede olduğu gözlendi.

12 Şubat stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Fethi Çokkeser ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip’te Teknik adam Çokkeser oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken kendi sahasında oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına anlattı.

Teknik direktör Çokkeser, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Bandırmaspor ile final maçına çıkacaklarını ifade etti.

Bu karşılaşmada taraftara büyük görev düştüğünü hatırlatan Çokkeser, şunları kaydetti:"Artık son 9 haftaya girdik. Takımın havası ve durumu belli. Elimizden geldiği kadar futbolcularımızı motivasyon, fiziksel ve taktiksel olarak maça hazırlamaya çalışıyoruz. Bandırmaspor karşılaşmasını kaybetmek istemiyoruz. Çünkü puan sıralamasında yarıştığımız bir takımla karşılaşacağız. Zor maç tabi Kahramanmaraşspor’un zor maçları bir final daha oynayacağız. Takımın havası belli zaten, bunları konuşmaya gerek yok ama biz elimizde geldiği kadar futbolcuları maçın havasına motivasyon olarak, fiziksel olarak, taktik olarak hazırlamaya çalışıyoruz. Ne derecede başarılı oluruz artık buna da inanmıyorum çünkü havayı kaybetme noktasında çok önemli gelişmeler var. Pozitif bir enerjimiz yok. Ama inşallah bu maçı kaybetmek istemiyoruz çünkü puan sıralamasında beraber yarıştığımız bir takım. Futbolcularıma ben inanıyorum ki aslanlar gibi savaşıp yine bize gerekli olan neticeyi alacağına inanıyorum. Taraftarında çok büyük desteğine ihtiyacımız var çünkü bizim itici gücümüz sadece taraftarımız. Başka hiç kimsemiz yok. Ben taraftarlarımıza bu stadı doldurmalarını doksan dakika boyunca sabırla desteklemeli. Çünkü karşımızda çok tecrübeli bir takım var”

Çokkeser, futbolcularının sahaya çıkıp mücadele ederek gerekli olan neticeyi alacaklarına inandığını vurguladı. Bundan sonraki maçlarda taraftarın çok büyük desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getiren Çokkeser, "Çünkü bizim destek gücümüz taraftarlarımızdır. Taraftarımızdan başka hiç kimsemiz yok. 90 dakika sabırla oynayıp galip gelmek zorundayız" diye konuştu. 

Haber: İlker YİYEN