Site Logo

BandIrma MaçI Bİlet FİyatlarI 1 TL

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un hafta sonu 12 Şubat stadyumundaBandırmaspor ile yapacağı zorlu maçta kale arkası 1 TL, Maraton 2 TL olarak belirlendi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un17 Şubat Pazar günü saat 13.30’da 12 Şubat Stadyumunda yapacağı zorlu Bandırmaspor maçının bilet fiyatları düşürüldü. Konu Hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı FerudunKolat; yaptığı basın toplantısında bu zorlu mücadelenin bilet fiyatlarını kale arkası 1 TL’ye düşürüldü. Ayrıca bir indirimde Maraton Tribüne yapıldı. Kapalı tribünün karşı tarafında ki Maraton Tribünün bilet fiyatları ise temsili bir rakama çekildi ve 2 TL olarak belirlendi. Bununla birlikte kapalı tribün bilet fiyatlarında bir değişiklik olmadı.

“İNŞALLAH BU İNDİRİM OLUMLU YANSIR”

Kırmızı- Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı FerudunKolat; “Taraftarlarımızın bu hafta ki zorlu Bandırma maçında daha uygun bilet fiyatlarıyla maça girmesini istedik. Kale arkasının bilet fiyatını 1 TL’ye çektik. Maraton da 2 TL yapıldı. Bu sayede belki parası olmayan ama maç izlemek isteyen taraftarımız da olur. Hem de şampiyonluk yolunda önemli bir maç olan Bandırma maçında tribünlerin tamamen dolmasını istedik. İnşallah yapılan bu indirim olumlu yansır da takımda taraftarı ile daha heyecanlı daha iştahlı bir oyunla kazasız belasız bu maçı da atlatır” ifadesini kullandı.

Haber: İlker YİYEN