Site Logo

KayIplarI hIzla telafİ etmek zorundayIz

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, iki haftada 5 puan kaybettiklerini anımsatarak, ''Şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olarak, bu büyük kayıpları hızla telafi etmek zorundayız'' dedi..

Durmaz, İskenderun Demirçelikspor ile sahalarında 1-1 biten maçta etkili oynamalarına rağmen, bir defans hatasıyla altın değerinde iki puan kaybettikleri belirtti.

Bu sezon sahalarında 3. kez berabere kaldıklarına işaret eden Durmaz, İskenderun Demirçelikspor ile berabere kalmalarında, oyuncularının Siirt deplasmanından yorgun dönmelerinin payının büyük olduğunu ve bekleneni veremediklerini kaydetti.

Aytekin Durmaz, şöyle konuştu:
''Herşeye rağmen kazanabilirdik. Beraberlik, beklemediğimiz bir sonuçtu. Şampiyonluk yolunda çok kıymetli iki puanı kaybettik. Gruptaki takımların hepsi çok güçlü. Onun için her hafta sürpriz sonuçlar çıkabiliyor. Artık, geriye dönüp bakmanın bir anlamı yok. Toparlanmamız gerekiyor.''

Oyuncularına 2 gün izin verdiğini açıklayan Durmaz, GASKİ Spor maçının hazırlıklarına da yarından itibaren başlayacaklarını sözlerine ekledi.