Site Logo

K.MaraŞspor lİderlİk fIrsatInI teptİ

Ligin 24. haftasında PTT 1. Lig'e yükselme mücadelesi veren Kahramanmaraşspor'umuz, beklenmedik bir şekilde Bilecik deplasmanından puansız ayrıldı..

Bu mağlubiyet hiç şüphesiz en çok taraftarı üzdü.. Grup lideri Polatlı BUGSAŞ'ın Çankırı deplasmanında 3-0 yenilmesi, ikinci sıradaki Tepecikspor'un kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu karşısında puan alamaması bu hafta tam sürpriz bir şekilde grup lideri olmamıza yardımcı olacakken, ligde kalma mücadelesi veren Bozüyükspor'a karşı 3-1 yenilmemiz bu hayali suya düşürdü..

Maçın 14. dakikasında öne geçen evsahibi ekibi, 37. dakikada gol atarak ilk devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başlarında Berkan'ın attığı golle beraberliğe yaklaşan Kahramanmaraşspor son dakikalara kadar beraberlik konusunda ısrarcı olsa da, rakibinin 81. dakikada attığı gole engel olamayarak deplasmandan puansız ayrılmak zorunda kaldı.

Kahramanmaraşspor Onursal Başkanı Fikret Fındık'ın da destekleriyle 925 kilometre ötedeki Bozüyük deplasmanına giden yüzlerce taraftar hayal kırıklığına uğrarken, bir hayli isteksiz oynayan futbolcular ise büyükşehir belediye başkanı Mustafa Poyraz'ın söz verdiği galibiyet priminden faydalanamadılar.

Taraftar sitesi olarak takıma destek veren bütün taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Bu desteği devamlı sürdürmelerini ve takımımızın başarılı sonuçlar elde etmesini temenni ediyoruz. Bu vesileyle haftaya oynanacak olan Bandırmaspor karşılaşmasına tüm şehir olarak en iyi şekilde hazırlanmayı umuyoruz.

KahramanMarasSpor.org