Site Logo

Mustafa Poyraz'dan KMS'ye Tam Destek

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraşspor’un Aslan Yürekli Çocuklarına Pınarbaşı Yeşil Vadi Restaurant'ta akşam yemeği verdi.

Yemekten sonra Konuşma Yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraşspor'lu futbolcuları emeklerinden ve başarılarından dolayı teşekkür etti.
Bu güne Kadar sizlerle çok fazla bir araya gelme şansımız olmadı, Ama bu bir başlangıç olacak bundan sonra sizlerle daha sık bir araya geleceğiz dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bozüyükspor maçına Galibiyet primi vereceğini belirten Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz' Futbolcular tarafından ayakta alkışlandı.

Ayrıca sezon sonuna kadar Kahramanmaraş Belediyespor'un yeni otobüsünü Kahramanmaraşspor'a tahsis ettiklerini belirten Başkan Poyraz, Bundan sonra hep sizinle birlikte olacağım sizin başarınızla bizler onur ve mutluluk duyuyoruz dedi.

Ayrıca Belediye Başkan Mustafa Poyraz Kahramanmaraşspor Taraftarlarınada Müjde verdi.
Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’u maçlarında yalnız bırakmayan taraftarlar için deplasman maçlarında gitmek için ulaşım desteği vereceğini açıkladı.