Site Logo

BüyükŞehİrden Dev Pankart

Kahramanmaraş'ın Yeni Taraftar Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Kahramanmaraş’ın 2 Profesyonel Takımına 12 Şubat stadyumunda destek vererek Dev Pankartla Başarılar diledi.

Kahramanmaraş’taki Bütün takımları desteklemek için yeni bir oluşum olarak dernekleşen Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Spor Toto 3.Lig  3. Grupta zirve  mücadelesi veren Kahramanmaraş Belediyespor’a 2 Mart Cumartesi günü 12 Şubat stadyumunda Stadyumu karnaval havasına çevirirken 3 Mart Pazar günü aynı stadyumu Spor Toto 2. Lig Kırmız Grupta Zirve mücadelesi veren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor karşılaşmasında stadyumu karnaval havasına cevirdi.

2 Mart Cumartesi günü 3 bin’i aşkın taraftarın Kahramanmaraş Belediyespor- Altınorduspor karşılaşmasında Mavi-Beyazlı takıma destek verdiği gözlemlenirken 3 Mart Pazar günü ise 9 bini aşkın Taraftarın Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor- İstanbul Güngörenspor karşılaşmasına destek verdiği gözlemlendi.  Ligde haftalar geçtikçe takımların zirveye doğru gidişi taraftarı mutlu ederken Tribünlerin yanı sıra Kale arkalarında yavaş yavaş dolmaya başladığı gözlerden kaçmadı.

2-3 Mart 12 şubat stadyumunda oynana karşılaşmada Kahramanmaraş'ın Yeni Taraftar Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Dev Bayrakla Kahramanmaraşspor’a ve KahranamaraşBelediyespor’a başarılar dileriz yazılı Pankartla büyük gözleri üzerine çekti. Karşılaşma öncesi Bu pankart açılımıyla dakikalar boyunca Maraton Tribünün de Bayrak elden ele taşınarak güzel görüntülere sahne oldu. 

Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Kurucu üyesi ve 2. Başkanı Soner Deşir,“Yeni Kurduğumuz Dernek gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Bu derneği kurarken amacımız takım çevresinde bütünlüğü sağlamaktı. Takımımızı sahamızda ve deplasmanda en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. Bunu Sadece Kahramanmaraş Belediyespor için değil Kahramanmaraşspor ve diğer Bal ligi, Amatör Takımlarımız içinde yapacağız. Hatta bunlarla da kalmayıp, Voleybol, güreş, Judo gibi farklı spor dallarına da destek vereceğiz dedi.

Haber: İlker YİYEN