Site Logo

Taraftarlardan KMS'ye TatlI İkramI

Hafta sonu deplasmanda Bozhüyükspor ile karşılaşacak olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Edeler Grubu taraftarlarıda futbolcuları ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bozhüyükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul Güngörenspor’u 2-0 yenerek büyük moral toplayan Kırmızı- Beyazlılarda, Bozhüyük deplasmanından da puanlar ile dönmeyi hedefliyor. Bu maçın hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdüren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a taraftarlar sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kahramanmaraşspor’un fedakar taraftar gruplarından olan Edeler Grubu, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.

Hanefi Mahçiçek Stadı’nda Teknik Direktör Fethi Çokkeser ve Teknik Ekip gözetiminde düz koşuyla idmana başlayan kırmızı-beyazlı futbolcular, koordinasyon ve dar alanda kontrol pas organizasyonunun ardından şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

İdman sonrası Edeler Grubu üyeleri Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Teknik ekip ve futbolcularına baklava ikram etti. Bu ikramdan dolayı memnuniyetini dile getiren Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Pazar günü deplasmanda yapılacak olan Bozhüyükspor karşılaşmasından mutlak üç puanla döneceklerini ifade ederek tatlı ikramından dolayı Taraftarlara Teşekkür etti.  

 

“HER ZAMAN TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Futbolculara moral tatlısı ikramında bulunan Edeler Grubu üyesi Harun Özsoy, “ Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ligin başından bu yana iyi oyun sergileyen ve Ligin başında şampiyonluk parolası ile çıkılan ve çıktıkları yoldan hiçbir zaman geri adımlar atmayan şehrimizin temsilcisi inşallah istediği başarıyı elde ederek Taraftarını mutlu edecektir. Biz burada Şampiyonluk yaşatacaklarına inandığımız futbolcularımıza baklava ikram ettik. Biz takımımızın şampiyon olacağına inandığımız için buradayız. Futbolcularımızın takımı şampiyon yapmalarını istiyoruz. Bizler Futbolcularımıza elimizden gelen desteği, takımın 12. adamı nasıl olunur bunu göstereceğiz. Kahramanmaraşspor’un başarılı ve istikrarlı olması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Biz takımımızı çok seviyoruz. Renklerine gönül verdiğimiz bu takımın başarısından en büyük mutluluğu da yine bizler duyarız” ifadelerini Kullandı.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a Tatlı ziyarette Bulunan Edeler Grubu üyelerinden Serkan Altunbaş, Ali Erbilir, Yılmaz Yanık, Harun Özsoy, Abdurahman Kayan’ın yanı sıra Kahramanmaraş Sevdalısı Adnan Gündeşli, Hacı Mehmet Gündeşli, Ali Koca, Halil Geyik, İlker Yiyen de yer alarak takımın antrenmanını izlediler.

Haber&Foto: İlker YİYEN