Site Logo

Bu taraftar ŞampİyonluĞu hak edİyor

Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un cefakar ve vefakar taraftarı, takımını Fethiyespor maçında da yalnız bırakmadı. Küçük bir gurup olmasına rağmen maç boyunca ev sahibi ekibi bastıran tezahüratlar yapan Kahramanmaraşspor taraftarı, galibiyette pay sahibi oldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Fethiyespor’u 3-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etmişti. İç sahada çok başarılı olan Kahramanmaraşspor, taraftarının büyük desteği ile kendi saha ve seyircisi önünde hiç maç kaybetmedi. Ateşli taraftarı takımının bu başarısında önemli bir yer tuttuğunu Fethiyespor maçında da gösterdi. Bir grup taraftarın Fethiye’ye gitmesi ve karşılaşmayı tribünden izlemesi Kahramanmaraşsporlu futbolculara büyük moral oldu. Bu moral ve motivasyonla maça iyi konsantre olan Kahramanmaraşsporlu futbolcular, Fethiyespor karşısında hiç zorlanmadan galibiyeti elde etti.


Türkiye’de önemli taraftar grupları arasında yer alan Kahramanmaraşspor taraftarları, Fethiyespor maçında takımlarını yalnız bırakmayarak kendini bir kez daha ispatladı. Asiler Grubu Tribün Lideri Yahya Vursavuş, yaptığı açıklamada, takımın şampiyonluğu için mücadele ettiklerini, tribünde üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını ifade etti. Kahramanmaraşlı taraftarlar olarak takımı hem içeride hem de dışarıda yalnız bırakmayan Asiler Grubunu anlatan Yahya Vursavuş, şunları söyledi: “Taraftarlar olarak bizler her zaman takımımızın yanındayız. Biz hiçbir zaman takımımızın karşısında olmadık. Kaybettiği maçlarda dahi yanlarında olduk ve onlara destek verdik. Biz bu desteklerin karşılığı olarak bir şampiyonluk ve PTT 1. Lig’e yükselmeyi istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz bizim için çok iyi mücadele ediyorlar. Onların yaşadığı sıkıntıları biliyoruz, takıma destek olunmadığını da biliyoruz. Ancak onlar sahaya çıkıyorlar ve bizim için mücadele ediyorlar. İnşallah bundan sonraki süreçte Kahramanmaraş’ımız için daha da iyi olur. Kahramanmaraş her zaman en iyisini hak ediyor. Biz Asiler Grubu olarak bundan sonraki süreçte Belediyespor’umuza da destek olacağız. Şehrimizin iki spor kulübünün de daha iyi olması için bizim tribün yönünde üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.”dedi.

Haber: Cebrail SARI